Много пъти съм се извинявал, когато съм направил грешки, но

...
Много пъти съм се извинявал, когато съм направил грешки, но
Коментари Харесай

Валери Симеонов не се извинява, защото не бил двуличен, сравни се със Северин Красимиров

Много пъти съм се извинявал, когато съм направил неточности, само че не смятам, че изваждането на думата „ уж” от общия подтекст, е редно. Ако бях се извинил, дали щяха да повярват, че е искрено? Предпочитам да бъда до дъно прям, а не да бъда лицемерен. Естествено, че мога да го направя като политик, само че не съм толкоз лицемерен. Така вицепремиерът Валери Симеонов видя обстановката с майките на деца с увреждания.
Лидерът на НФСБ направи и съпоставяне със Северин Красимиров – обвиненият за убийството на русенската телевизионна водеща Вероника Маринова, който бил дарявал пари за хора с увреждания. По думите на Симеонов, Красимиров даже дал 6 лв. за слухово апаратче на малко дете, с цел да отиде на учебно заведение, а в този момент е „ публичен зложелател номер едно”, само че след бурната реакция на майките на деца с увреждания вицепремиерът го изпреварил. Искам да попитам Корнелия Нинова и всички други критикуващи те какъв брой пари са дали за деца с увреждания, съобщи Симеонов.
Не съм човек с ненормални усещания – виждам, че са с деформации, тяхното държание, всички виждаме. Не са заболели, те са просто повредени – по тази причина ги изкарват. С тях се спекулира – за какво откакто тези деца са заболели, тези майки не поставят грижи за тях? И имат ли съображение майките, откакто бяха признати предложенията им, заключи Симеонов. Според него „ тези майки получиха безусловно всичко, което поискаха”. Той добави, че не било заслужено " по-голяма част от бюджета " да отиде за тези майки, като имало и други нуждаещи се.
На въпрос дали майките имат различен избор, с изключение на митинг, вицепремиерът отвърна, че можело да водят естествен разговор – както националнопредставените организации. Освен това, Симеонов разгласи, че ръководството било единствено от година и половина, а от 6 години имало нови европейски условия.
По думите на вицепремиера огромният проблем бил по какъв начин деца с увреждания като станат на 18 години, помощта им от страната понижава на към 200 лв., откакто до този миг била към 1000 лв..
Бъдещето на обединението
Ще търсим разговор, ще си приказваме – по този начин Валери Симеонов отговори на въпрос по какъв начин ще работи с Волен Сидеров, откакто през вчерашния ден (23 октомври) водачът на „ Атака” не пристигна на съдружния съвет на „ Обединени патриоти”. Симеонов отхвърли, че свалил доверието си от Сидеров и нямало значение, че НФСБ свалило доверието си от водача на „ Атака” като ръководител на парламентарната група на „ Обединени патриоти”. По думите му, тази парламентарна група не работела от над половин година, тъй като Сидеров не работел. Може ротационно председателство да има, би трябвало да го решим, сподели Симеонов. И заключи – в единия случай, с доверието към Сидеров, ставало въпрос за парламентарна група, до момента в който в другия – за държавното управление.
Управляващата коалиция ще бъде счупена, в случай че не си изпълняваме програмата и главните правила, поради които сме се събрали. Ще приказваме с Бойко Борисов, нека Волен Сидеров също да е там. Политическа динамичност, това е животът, сподели Симеонов.
Попитан какви са възприятията сред него и Сидеров, Симеонов не отговори непосредствено – рано е да се втурваме в детайлите. Нищо несъмнено няма в живота, заключи вицепремиерът. Какво очаквате – да отидем да извадим Волен Сидеров от у дома да пристигна на Коалиционен съвет ли? Всичко е допустимо, уточни Симеонов. Да поема някакви задължения като на някакъв пионерски общ брой - няма по какъв начин да стане, добави той.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР