Много палестинци отчаяно се опитват да напуснат ивицата Газа и

...
Много палестинци отчаяно се опитват да напуснат ивицата Газа и
Коментари Харесай

Цената на черния пазар за излизане от Газа: $9 000

Много палестинци обезверено се пробват да изоставен линията Газа и да стигнат до Египет през граничния пункт Рафа от 7 октомври и последвалата военна акция на Израел, която умъртви повече от 25 000 души, съгласно здравното министерство в ръководената от Хамас Газа. Въпреки това е съвсем невероятно да получите позволение да напуснете анклава, изключително в случай че нямате друга народност и непознато държавно управление работи от ваше име.

Много поданици на Газа прибягват до заплащане на несъразмерни суми на медиатори с връзки с египетските управляващи, съгласно свидетелствата, събрани от нашия екип, с цел да се опитат да изоставен Газа. Но защото се хвърля от ден на ден светлина върху тази процедура, мнозина се притесняват, че даже този метод за овакантяване на страната към този момент няма да е вероятен.

„ Трябва да платите $9000 (приблизително €8200) на човек, с цел да поставите името си в лист с хора, упълномощени да изоставен Газа “, сподели гражданин на Газа пред нашия екип посредством услугата за известия WhatsApp. В светли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР