Много от водните електроцентрали, разположени край реките Мозел, Саар и

...
Много от водните електроцентрали, разположени край реките Мозел, Саар и
Коментари Харесай

Електроцентрали в Германия не работят след наводненията

Много от водните електроцентрали, ситуирани край реките Мозел, Саар и Рур излязоха от строя след тежките наводнения в западната част на Германия. Това излиза наяве от публикувано прессъобщение на енергийната компания RWE.

" Водноелектрическите централи на RWE, работещите в естествена режим на реката в региона на Айфел и на реките Мозел, Саар и Рур, се борят с последствията от наводненията. Всички те сега не работят като се изключи Baldeney и Unkelm hle ", се споделя в известието.

Съобщава се, че Водноелектрическа централа на компанията в град Лине, Нидерландия, също не работи поради наводненията. В момента се правят действия по изпомпването на водата, обезпечаването на сигурността и прочистването ѝ за скорошно въвеждане на водните електроцентрали в употреба.

Канцлерът на Германия Ангела Меркел ще посети на следващия ден провинция Рейнланд – Пфалц, която пострада най-сериозно от наводненията в страната. По време на пътуването си тя ще бъде осведомена за настоящата обстановка и мащабите на нанесените щети
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР