Много от симпатизантите на тв водещия Слави Трифонов го обсипаха

...
Много от симпатизантите на тв водещия Слави Трифонов го обсипаха
Коментари Харесай

OFFnews.bg: Фенове до вчера: Слави, от изпълнител на Нема такава държава стана герой в нея

Много от симпатизантите на тв водещия Слави Трифонов го обсипаха с рецензии за снощното му изявление с премиера Бойко Борисов, пише offnews.bg.

Още по време на диалога в шоуто на формалната му фейсбук страница на предаването стартира да се изсипва лавина от отчаяние към водещия, който към този момент цяла година държи на трупчета политическия си план и интервюира в невиждан кастинг стотици претенденти да го последват.

Ето единствено някои от гневните реакции на миролюбивото изявление. Запазен е истинският правопис, като са скрити единствено някои от най-обидните квалификации за Трифонов:

Владимир Павлов В момента на посетители е Бойко Борисов. Всичко наподобява нагласено. На всички въпроси на Слави, Борисов е подготвен с отговора. Мислех си, че Слави е пич, само че си трансформирах мнението. СЪЖАЛЯВАМ

Daniel Uzunov И аз му симпатизирах на Слави........до през вчерашния ден, до предаването за президента. С днешното предаване с ББ се сгромоляса.

Ана Мария Слави чувам те бойка и се нервирам, че съм те бранила за референдума.. СЛАВИ ТИ СИ ЕДИН ГОЛЯМ ****..ПО ЗЛЕ СИ И ОТ КИКИМЯН

Stoyan Bonchev Колко си на***ен и презрян,Славчооо ;)... Маските паднаха. Честито на естествените хора и съболезнования на тъпунгерите, дето припознаваха Славчо като опция и некъв предстоящ водач..

Дълбокъта Страна Да беше питал.Щом сме постоянни с помощта на него що тогава популацията понижава.Да беше питал веднага като се има за толкоз добър водач излизат хора да стачкуват против него и му викат мафия, че има корупция, неналичието на съд,мизерията,ниския стандарт на живот,тока.Що всяка вечер дават за отлагани каузи и оправдаване на убиици на пътя и убиици въобще и какви ли не кавги.Малко години за убииство.Що споделят че оставката на Валери ще счупи обединението след това споделят че я заздравява.Къв е този парадокс в случай че си образцов водач на пътя да си купиш кола на водач с нарушавания и да плащаш четворно.Що единствено споделя че такива налози има в европа и за това би трябвало да ги има й тук само че не й че би трябвало да има техните заплати.Що пенсията по закон е под тяхната избрана граница на беднотия.Щом закона им е отговорен за увеличение на заплатите 4 пъти годишно и споделят щото закона е подобен що не го трансформират.Що подалите оставки министри и вицепремиери да стават депутати.Парламента поправително ли е.Щом бсп са се провалили с ктб що тогава герб не са оправили техната каша.Какви са тия срещи с работодатели и да се вземат ограничения против такива изявления на Домусчиев. Да му беше споделил че Орешарски беше преди 5 години и да спре да се оправдава с него тъй като е имал 5 години да оправи всичко тяхно.Да му беше споделил че няма право да каже каквото й да било срещу реферундама и всичко което каже е невалидно тъй като е волята на суверена и той би трябвало да се съобрази.Все отново данокоплатците са го израли и наели там.Те са му работодатели.Те му заплащат защитата, обяда,заплатата и всичките привилегии.Слаб беше довечера.От 5000 въпроса несъмнено си пропуснал много гадни и основни въпроси.Ужас беше.

Stoyan Bonchev Оня Симеонов като те наричаше " Жалък чалгар " и всички подскачахте като ужилени. Днес потвърди, че за нищо друго не ставаш.

Борислав Цветанов Слави нищо не става от теб, нито един значим въпрос не зададе,прав беше Радев да не взе участие в тоя цирк

Kollety Nikolov Освен че цялото изявление беше мноого едва, ами на всичкото от горната страна примиера си извади пищова от вътрешният джоб ;), с готовите отговори на въпростите от " народа ".

Martin Petrov Слави,не ставаш приятелю патриотски, от ГОДИНИ насам се репчиш на премиера в ефир ти и редколегията ти, но като ти гостува Борисов гъг не смееш да му кажеш. Много, доста се изложи пред над 3 милиона хора, които ти поддържаха референдума, нека се вразумят, че не ставаш.

Тодор Недялков Г-н Трифонов, Слави след срещата ви с Бойко Борисов разбрах за какво президента отхвърли да пристигна при вас.

Hristo Kanaliev при акта ви с боко ползвахте ли дурекс или си имате доверие?

Todor Topalov Не мога да допускам на какво интервю-подлога станах очевидец.Въпреки всички тези години който съм гледал шоуто и съм вярвал и подкрепял концепциите които оферират сценаристите и Слави, и по-късно изявление мога дакажа единствено: “ Боже пази България ”

Evgeniya Stefanova Слави, ти си позор за България! Не беше квалифициран по нито един въпрос, и с лекост те финтира Борисов. Ако беше квалифициран, щеше да знаеш, че който и да си внася горивото от Гърция или Сърбия, би трябвало да го вкара в данъчен склад в България, пък те всички данъчни хранилища са на Валентин Златев. Каквато цена дефинира той, с цел да влезе горивото в склада - такава ще е. Ако беше доста квалифициран по въпросите, които задаваш, щеше да знаеш, че външния дълг на България 2008 година е 13%, а 2018 година - 26%. Да, 26% е към днешна дата. Борисов те излъга, като сподели, че е 20%. Като приказваш за независимост на словото за какво не загатна Елена Йончева да вземем за пример и репресиите против нея? Защо не загатна Милен Цветков или Ани Цолова? Защо нито един път не загатна думите " корупция ", " митинги " и " беднотия ", все едно по нашите географски ширини тия понятия не съществуват. Накрая Борисов се почувства толкоз уютно в аленото ти кресло, че предложи отново да го поканиш да си побъбрите. Имаше късмет - проигра го. Подигра се с хората, които от седмици са на открито в студа и стачкуват против същата тази бедност и корупция, за които ти единствено си чувал. Срам и срам за България е това изявление!

Мира Манолова Не те ли е позор, бе? Борисов извади листчето и ти разката семейството, тъй като сякаш несъзнателно сподели на всички, че явно авансово си му споделил какви ще са въпросите. И по този начин го направи, че да разберем това...Тая вечер ти завърши като всичко, да си знаеш.

Nikolai Demerdzhiev Славчооо....снощи при отсъствието на Президентът изкара лешоядчетата сценаристчета и го разпънахте на кръст, основно от гняв, че ви тегли майната и не пристигна......а през днешния ден направи м***т на Бокича....къде бяха през днешния ден отворковците от нощес ( по какъв начин се смях нощес като се изрекоха, че какъв бил военачалник Радев да разяснява кой аероплан бил подобаващ....да бе, правилно бил шеф на Военновъздушни сили и един от топ летците ни но въпреки всичко хахахаха).....наведе се Славчооооо

Дарина Гочева Днес Слави Трифонов ритуално се самоуби пред цяла България

Daniela Velinova Трябва да му се признае, че ББ има естествена даденост да унищожава враговете си. Не е от ум, просто го може. Така направи с " обединените идиоти ", които единствено в сънищата могат да се надяват на триумф в идващите избори. Така направи и довечера в шоуто на Слави, да не би да тръгне да прави партия и да излезе против него. Тази вечер унищожи всички мераци на Слави за политика, в случай че ги е имал, де:) След тази реклама довечера на ББ, няма да се учудя и за 4-ти мандат. Жалко.....

Драго Димитров Всъщност Боко тиквата направи положително на доста Българи като спука балона трифонов.Иначе щеше да има наивници които щяха да гласоподават за него.Той не знае брутния вътрешен артикул по какъв начин се пресмята и пита като първолак 21 %колко пари са.Боко 5 пъти му сподели 21 %,а той пита какъв брой.пари е това.Пълен клоун чалгар.

Albena Shavel Славчо, изпей ни отново " Нема такава страна "! Изпей ни я бе Славчо.....

Vasil Georgiev Трябва да сме признателни на Трифонов за " изявлението " за това, че в свое лице - на време ни спести един нов Бареков в политиката.

Светослав Петров От реализатор на " Нема такава страна " стана воин в нея. Ако те болеше за тая страна щеше да водиш различен диалог с тоз кратун, но ти си знаеш........ интереса....

Светлин Арангелов Ванката по- добре да бе водил изявлението!

Маргарита Босева Слави, Слави! Висок човек, а толкоз ниско приведен!

Марин Павлов Трифонов нощес откри отговор на въпроса за какво България е на 111 място по независимост на словото...Заради такива като него...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР