Много от съседните държави дават безвъзмездни субсидии между 5 и

...
Много от съседните държави дават безвъзмездни субсидии между 5 и
Коментари Харесай

Христо Радков: Няма основание за поскъпване на данъци и застраховки

Много от прилежащите страни дават безплатни дотации сред 5 и 10 000 евро за закупуване на нов автомобил. Ето един метод да се възобнови автопарка у нас. В Румъния дават 10 000 евро за закупуване на нов електрически автомобил. Това сподели ръководителят на Българското обединяване на водачите и на МЕНСА Христо Радков.
Коментарът му бе мотив предлаганото повишение на налозите за най-старите коли, което съгласно него не е най-хубавото решение.

" Не виждаме съображение и за повишаване на застраховка " Гражданска отговорност ". Пътна полиция излиза с резултатите, че аварийността по пътищата е намаляла, жертвите са намалели, което значи, че и компенсациите, които се изплащат също са намалели ", разяснява Радков.

" От два месеца членове на МЕНСА в България сме се заели да напишем тактика за развиването на страната. Тя ще е подробна в 30-годишен проект и насочваща в още 20-годишен проект. Откакто пристигна демокрацията у нас, условно казано, тъй като не сме я усетили, България се развива без проект. Така няма и непоклатимост в самото население. Точно това провокира огромния демографски срив и преселение отвън страната ", заяви още Радков пред ФАКТИ.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР