Много от родните попфолк знаменитости реших ас да печелят от

...
Много от родните попфолк знаменитости реших ас да печелят от
Коментари Харесай

Чалга неволи в бизнеса: Дискотеката на Азис и Деси Слава фалира, затвори и ресторантът на Камелия

Много от родните попфолк звезди взех решение ас да печелят от ресторантьорския бизнес. За страдание малцината, които реализираха триумф са Тони Стораро и Роксана. Радослав Петров, прочут като Радо Шишарката има съществени проблеми с кръчмата си в столичния квартал Левски Г. Запознати разясняват, че той даже е оповестил оборудването на заведението в няколко уеб страницата за търговия с използвани артикули. За хладилниците, газовата апаратура фритюрниците и вентилационната шапка, изпълнителят на ‚Тигре, тигре “, желае 18 000 лв.. „ Всичко краде-от шефа до миячките. По-добре да си пея колкото мога и да ми е мирна главата “, споделя Радо.

Димитър Андонов – Хисарския поп също се ожали от бизнеса си в Хисаря. Преди няколко години изпълнителят се ожали, че едвам свързва двата края тъй като хотелът му е пред банкрут. Оказва се, че и през днешния ден ситуацията не е по-различно. „ Вярно е, че имам пет етажна къща, само че не сколасвам да я устоявам. Долу в ресторанта няма жив човек. Наоколо се изпълни с първокласни хотели със спа центрове и всевъзможни екстри и всички вървят там “, жалва се Димитър.

Една от огромните фантазии на Тони Стораро е сбъдната с разкриване на сладкарницата в Княжево, която е кръстена Стораро. За шеф на заведението е назначил 41-годишната си брачна половинка Ваня. Когато тръгнал да осъществя концепцията си, въобще не е предполагал, че ще се срещне с куп бюрократични проблеми – разрешителни от ХЕИ, общината и още куп книжа.

Неговата колежка Роксана също печели от ресторант в Кнежа. Сега отварят второто заведение със брачна половинка си в родното му село Александрово. Бизнеса в Кнежа върти бащата на певицата, а за сладкарницата на село ще се грижи позната на изпълнителката.

Преди 12 години Камелия отваря ресторант в центъра на София . Заведението " Залезът й зората “ потръгва добре с помощта на отличната кухня, само че скоро клиентелата оредява, като една от аргументите е липса на паркинг. Малко по-късно хазяинът подвига двойно наема и звездата се принудила да хлопне кепенците.

Азис и Деси Слава отвориха дискотека „ Бели нощи в „ Студентски град “. Това беше във времето, когато Азис се обличаше като жена. Въпреки, че мнозина стискаха палци за триумф на двамата реализатори, те се провалиха с гръм и тропот. Прокрадна се версията, че повода са високите налози, написа " Телеграф ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР