Много от популярните ни личности са имали инциденти на пътя.

...
Много от популярните ни личности са имали инциденти на пътя.
Коментари Харесай

Ад на пътя: Шкумбата с 12 катастрофи, Любо Киров се въртял като перка с джипа си, Калоянчев убил жена…

Много от известните ни персони са имали произшествия на пътя. Рекордьор по произшествия обаче е Димитър Туджаров-Шкумбата.

Той има рекордните 12 рискови произшествия. Много постоянно след сови участия в страната той сядал пил зад кормилото. При последната злополука пророчицата Ванга го предизвестила, че идващият път ще е съдбовен. Оттогава комикът не е докоснал алкохол.

Димитър Илиев, водачът на Деси Слава, който умъртви човек на пътя получи присъда, която сега апелира. Той не е удовлетворен от условната присъда, защото от самото начало отбрана му пледираше за „ почтен “. Фаталният случай стана преди 3 години. Той се прибирал от Варна, дружно с Деси, която предната нощ имала присъединяване във Варна. На автомагистралата пред колата им изкача 21 годишен юноша, който попада под гумите и умира. Така и до през днешния ден не е ясно какво е търсил на автомагистралата по мрачно, преди разсъмване.

Актрисата Латинка Петрова оживяла по знамение през 70-те. С първия си автомобил на Атанасов ден, Петрова се завъртяла по този начин, че без малко да пропадне в бездна. Колата й се спряла навръх ръба в единствената купчина сгурия в близост. 

На 9 септември през 2014 година колата на Любо Киров попада в аквапланинг на автомагистрала „ Тракия “. Изпълнителят помни по какъв начин е карал с 240 км/ч., когато джипът му станал неуправляем. „ Настана знамение, тъй като  около 20 метра се въртях като перка и стартира да къса мантинелата към 20 метра, а нямаше драскотина по шофьорската врата “

За злощастие Рейхан няма неговият шанс. Фолк певицата почина при свиреп конфликт край Севлиево. Въпреки тежките контузии хубавицата се бори към месец за живота си. За жал умира.

През 1999 година почина и нейната колежка Румяна. За благополучие децата й, който са се возили в колата с приятелят й Любо оцеляват, написа „ Телеграф “.

През 2000г. Калоянчев убива жена, която се промушила под мантинелата на пътя, а комикът не съумял да реагира. От преживения стрес той се поболява от рак. Кирил Маричков катастрофира през 1999г., на околовръстния  път Асеновград-Пловдив поради погрешно подложен знак „ стоп “. Когато научил, че в злополуката е умрял човек желал
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР