Много от популярните имена у нас не крият възхищението, което

...
Много от популярните имена у нас не крият възхищението, което
Коментари Харесай

Клои Кардашиян шокира Преслава, певицата не е на себе си СНИМКА

Много от известните имена у нас не крият възхищението, което изпитват, към международните звезди. Нещо повече, намерено ги дефинират за свои кумири, написа dir.bg

Редица от тях наблюдават страниците на своите любимци в обществената мрежа и харесват изявленията им. Но се оказва, че има и звезди зад Океана, които също хвърлят по един взор на профилите на нашите актьори.

Така да вземем за пример американската риалити звезда и телевизионна водеща Клои Кардашиян освен хареса фотография на попфолк певицата Преслава в Инстаграм, само че също по този начин я разяснява.

Родните звезди смаяха мрежата на Коледа СНИМКИ

Преди ден изпълнителката от "Пайнер " показа кадър, на които театралничи в нежна блестяща рокля с дълги ръкави, седнала на бял кожен стол в офис.

"И шефският стол ми отива ", гласи посланието към изображението.

Фотографията, сходно на всички останали в профила на брюнетката, бързо събра хиляди лайкове, а нейните почитатели я обсипаха с похвали. За огромна изненада на всички, обаче, сестрата на Ким Кардашиян също не остана безразлична към фотографията.

Шок! Преслава замязя поразително на Албена Вулева СНИМКА

"Много си красива ", написа тя.

Думите ѝ смаяха почитателите на Преслава, тъй като никой от тях не е очаквал Клои да се включи в мненията. Много от потребителите даже показаха документално изумлението си в обявата.

Самата Преслава отговори с признателност и сложи емотикон във формата на сърце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР