Много от нас вече имат богат опит с бързите тестове

...
Много от нас вече имат богат опит с бързите тестове
Коментари Харесай

Три често срещани грешки, които хората правят, когато правят бърз тест за COVID

Много от нас към този момент имат богат опит с бързите проби за Covid, само че доктор предизвести, че има редица неточности, които хората постоянно позволяват, когато се тестват.

Първо, в случай че забележи бледа линия в теста, потребителят неправилно счита, че резултатът му е негативен. Д-р Хъдсън-Пийкок предизвестява, че всяка линия в секцията „ Т “, която се появи през първите 30 минути, без значение какъв брой слаба, демонстрира позитивен резултат .

Ако след 30 минути се появи слаба линия, прибавя той, това може да не демонстрира позитивен резултат - само че хората въпреки всичко би трябвало да бъдат внимателни при общуването на закрито и да вземат защитни ограничения .

„ Ако бледата линия се появи след времевия прозорец, посочен от производителят, най-вероятната причина е или да е имало някакво замърсяване (например храна или питиета, или някакъв различен слаб замърсител), или просто има доста ниски равнища на вируса “, добави доктор Хъдсън-Пийкок.

Второ, споделя той, някои хора може да не четат вярно инструкциите.

Повечето проби изискват от индивида, обект на проучване, да не яде или пие нищо 30 минути преди да си вземе проба, както и да си издуха носа и да измие ръцете си.

Това е по този начин, тъй като някои субстанции, в това число газирани питиета, могат да дадат подправени позитивни резултати.

Трето, някои хора също не съумяват да се тестват вярно с по-нови комплекти . Докато по-старите комплекти изискват проби от гърлото и носа, по-новите версии са единствено с назални натривки. Той прикани хората да се уверят, че употребяват тампона за проба вярно и взимат секрет по тъкмо обозначения метод.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР