Много от нас точно в 12 ч. на 31 декември

...
Много от нас точно в 12 ч. на 31 декември
Коментари Харесай

Анелия през 2019 г. - кариера, дом, край на една връзка! Ето какви късмети ѝ се паднаха за 2020 г.

Много от нас тъкмо в 12 ч. на 31 декември си пожелават семейство, дом, пари, кариера... Но какво си пожелава човек, който има всичко това? Баланс... пожелава си баланс. Или най-малко за това мечтае поп-фолк певицата Анелия.

Виж още: Анелия посрещна ЧРД на градинско празненство! Вижте кой се раздаде на дансинга!

Любимата певица признава, че през 2019 година е преоткрила самата себе си и е видяла, че е хубаво освен да се работи. През отиващата си година Анелия е отделила повече време за приятелките си, за себе си и най-много за щерка ѝ Ивон.

Виж още: Ивон, дъщерята на Анелия, порасна! Вижте каква хубавица е станала!

Пред Венета Райкова Анелия призна, че през годината е завършила една връзка и все още няма мъж до себе си. Въпреки това годината е била повече от сполучлива.

Виж още: Анелия проговори за детството си! Как е израснала обичаната поп-фолк звезда?

Навръх рождения си ден, за който писахме, Анелия се е нанесла в къщата си, която строила в продължение на години. При нея живее 16-годишната Ивон, само че става известно, тийнейджърката и баба ѝ имали много противен случай в тази къща. Крадци се пробвали да я ограбят. 

А какво ще се случи на Анелия през 2020 година? Съдейки по шансовете от баницата, прекалено много неща - отмора, обич, а и бебе! 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР