Много от нас си спомнят чистата радост, изпитана като дете,

...
Много от нас си спомнят чистата радост, изпитана като дете,
Коментари Харесай

Великденски яйца, които децата ще харесат, от шоколадови динозаври до подаръчен комплект Paw Patrol

Много от нас си спомнят чистата наслада, изпитана като дете, на Великденската заран, откакто откриха, че Великденският заек е бил и е оставил освен лов на съкровища мини яйца, само че едно голямо (в съпоставяне с теб като малко дете) шоколадово яйце, което да хапваш през целия ден.

Въпреки че не насърчаваме всеобщата консумация на захар и шоколад, Великден е страховит опрощение за малко състрадание и време за родителите да почерпят (и да преживеят младостта си през очите на) децата си. Каквато и да е възрастта на вашите деца, великденските яйца са се подобрили доста през последните няколко десетилетия и макар че към момента виждаме класиките на Cadbury - крем яйца... Freddos... Бутони... - да обикалят пътеките на нашите обичани супермаркети, има редица яйца, които са въодушевени от освен това от обичаното ни шоколадово блокче и са в действителност впечатляващи.

Яйцата към този момент са въодушевени от обичаните телевизионни излъчвания на вашите деца, като Paw Patrol, тяхното обичано животн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР