Много от нас ще са използвали много масло, за да

...
Много от нас ще са използвали много масло, за да
Коментари Харесай

`Опитах Lurpak Dupes от Aldi, Lidl и Tesco - победителят беше на половината цена`

Много от нас ще са употребявали доста масло, с цел да подготвят коледните си празници тази седмица и може би обичаното ни масло е на привършване. Но не е загадка, че положителното за мазане не е на ниска цена.

Сега е по-трудно от всеки път да се сдобиете с вана с известен Lurpak – само че в действителност ли е най-хубавият? Тъй като рецесията с възходящите разноски за живот продължава да визира семействата и цените на продуктите в супермаркетите, ваничките със златния намазка скочиха до £7,25 в някои супермаркети.

По-рано тази година Lurpak понижи размера на своя блок масло с 20 %, променяйки безсолния си блок от 250 g на 200 g, макар че цените скочиха с към 15 % през последната година. Въпреки че Aldi в този момент продава вана от 500 g на по-евтина цена от £3,99, магазинът е прибягнал до отбраната им от кражба със защитна мрежа, съгласно един покупател.

Това също не е единственият артикул във напредък. Бакалният магазин откри, че към 500 продукта на Heinz са скочили в цените през първит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР