Много от нас се стремим да правим точно това. Опитваме

...
Много от нас се стремим да правим точно това. Опитваме
Коментари Харесай

Той Заръча На Съпругата Си Да Го Погребат С Всичките Му Пари! Никога Няма Да Повярвате Какво Направи Тя На Погребението!

Много от нас се стремим да вършим тъкмо това. Опитваме се да вършим положителни неща, тъй като желаеме да оставим положително усещане. За страдание, има и такива, които възприемат света по друг метод. Живеят егоистично и мислят единствено за себе си и за своите потребности, без значение от това по какъв начин въздействат на хората към себе си.

Покойният й брачен партньор работи настойчиво през целия си живот и икономисва всичко, което изкарва с почтен труд. Той обича парите повече от всички други неща. Няколко дни преди да почине, той се обърна към жена си с едно последно предпочитание. " Когато умра, желая да сложиш всичките си пари в ковчега. Искам ги с мен ". Тя даде обещание да удържи на думата си и да извърши обещанието си.

Дошъл и този ден – погребението му. След като свършила церемонията, гробаря попитал дали може да затвори ковчега, а брачната половинка му споделила: " Чакай малко " ….

Имала кутия от обувки със себе си. Взела кутията и я поставила в ковчега. Гробаря затворил ковчега и траял с погребението.

Приятелката на дамата, която знае за предсмъртното предпочитание на покойника, я пита:

Нейната другарка я попитала:

" Надявам се, че не си толкоз луда да погребеш с него всички пари? "

Тогава тя дала отговор:

" Обещах. Аз съм добра и вярваща, не мога да неистина. Обещах, че ще го погреба с неговите пари. Събрах всички пари, сложих ги в моята сметка, а на него му написах чек. "

И след това отново кажете, че старите хора не са изобретателни.:))

/Пик
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР