Много от нас се опитват да възродят някоя връзка от

...
Много от нас се опитват да възродят някоя връзка от
Коментари Харесай

11 извинения да започнем връзка с бившия

Много от нас се пробват да възродят някоя връзка от предишното. Разбира се, от време на време си има и плюсове от това да се върнеш към някогашния, само че в множеството случаи бързо откриваме, че аргументите за подновяването на връзката са били плод на въображението ни. Вижте за какво тези 11 извинения, с които залъгваме себе си, не са нищо друго с изключение на легенди.
Прочетете още
1. Този път всичко ще бъде друго

Светът се трансформира, затова ще бъде друг... най-вероятно по-лош. Според проучвания двойките, които се събират наново, обръщат по-малко внимание на позитивните аспекти от връзката, наблягайки повече на отрицателните. Те рядко се пробват да трансформират нещо и обожават да припомнят един на различен за предишното.

2. Той се е трансформирал изцяло

Хората не се трансформират. Поне не бързо и без причина. За да се отърве от един нищожен табиет, човек би трябвало да има мощно и откровено предпочитание, мотивация и време. Бившият ви има ли ги?

3. Никой не го познава по-добре от мен

Прави сте. Прекарвате доста време дружно и въпреки всичко фактът, че го познавате толкоз добре не попречи да се разделите, нали? Може би това е била повода за раздялата ви – постоянно би трябвало да има по малко тайнственост във връзката.

4. Само идиоти останаха, най-вероятно няма да намеря нещо по-добро

Тревата на съседа постоянно е по-зелена. Не желаете да дадете късмет на нов човек, тъй като позитивните му качества ще ви изкарат непосредствено от зоната ви на комфорт.

5. Не е съвършен, само че си е мой

Човешкият мозък е по-чувствителен към загубите, в сравнение с към успехите. Не важи ли това и за връзките? Запитайте се въпреки всичко кое е по-добре за вас: да заживеете щастливо с съвсем съвършен човек или да имате трагичен живот с някого, който не е „ съвършен, само че си е ваш “?

6. Нямам време за срещи и уеб сайтове за запознанства

Запознанството с нови хора е на първо място късмет да разширите хоризонтите си. Около 17 % от браковете в Съединени американски щати са подписани от двойки, срещнали се в уеб сайтове за запознанства.

7. Засега сме другари, пък ще забележим по-натам

Приятелството сред някогашни гаджета не е доста надеждно. Такива връзки не преливат от страсти и доверие, а желанието да бъдете другар с някогашен може да бъде симптом за психологично разстройство.

8. Пийнахте и се целунахте – значи може да се приберете още веднъж дружно

43% от дамите и 47% спят с някогашните си. Ако се случи и на вас, помнете, че казусът ви не е неповторим и това не е причина да започнете отначало. Само гледайте да не се трансформира в табиет, тъй като честия секс с някогашния може да е голямо затруднение по пътя ви за ново, ярко бъдеще.

9. Никой не е съвършен

Никой не е съвършен, само че кой желае да бъде? Трябва да се възприятията прелестно дружно и да се допълвате. Разделихте се, не тъй като единият от вас е надалеч от съвършен – просто не сте един за различен. Приемете го и продължете напред.

10. Бившият ми не ме оставя намира

След разлъка най-често единият от сътрудниците стартира да се държи по метод, по който не се е държал до момента – позвънявания, известия, мнения в обществената мрежа, непредвидени визити. Първата ни мисъл е , „ Не може да ме не помни “, само че в множеството случаи това е потребността за цялостен надзор над вас.

11. Може би пресилвам

Може и да е по този начин. Ако сте се разделили поради родственици, работа или други външни аргументи, вторият опит може и да е успешен; само че за жал множеството пъти повода за разлъка е по-сериозна - невярност да вземем за пример. А това си е значителен мотив за завършек на връзката.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР