Много от нас приемат идеята, че звездите могат да предскажат

...
Много от нас приемат идеята, че звездите могат да предскажат
Коментари Харесай

Хороскопите - истини или суеверия?

Много от нас одобряват концепцията, че звездите могат да предскажат ориста ни и да разберем посредством тях в каква посока ще поеме животът ни. И можем да открием освен какво ще ни се случи в този живот, само че даже ще открием и секрети от предишните си животи, които да обяснят някои наши терзания в този живот.

Дали е правилно това? Истина ли е, че звездите могат да дефинират ориста ни, или всичко е небивалица? Влияят ли звездите и луната върху душeвността ни?

Когато става дума за хороскопи и гадатели, от техния разбор и тълкувания вие постоянно търсите тенденция за бъдещето – под каквато и да е форма.

За страдание постоянно се срещат астролози, които не са експерти, а цялостни шарлатани, и зависимостта на хората, които имат вяра в звездните пророчества, има дава власт както да дефинират ориста им напосоки, по този начин и да се възползват от тази взаимозависимост.

 Хороскопите - истини или суеверия?

Доверявайте се единствено на астролог, на който можете да вярвате, който се е потвърдил по един или различен метод. Лесно можете да разберете дали един астролог е добър в своята специалност, даже да не ви е бил предложен от никого.

Помолете го да ви направи седмичен хороскоп. Не го четете, изчакайте седмицата да завърши, като през всеки ден от нея записвайте основните събития за деня.

В края на седмицата прочетете прогнозата на астролога и в случай че тя съответствува в много от точките с това, което в действителност ви се е случило, сте попаднали на същински експерт.

Ако първо прочетете хороскопа си, без да сте уверени, че е изработен от потвърден експерт, просто ще се настроите на избраната от астролога вълна.

Ако той напише в хороскопа ви, че ще ви се случи тягост в работата в сряда, вие ще знаете това още от сутринта и защото непрестанно ще сте в очакване на това, ще сте изнервени, ще вършиме неточности и в действителност можете да стигнете до неприятности.

Ако към този момент обаче сте уверени в професионализма на астролога, помолете го да ви даде насоки по какъв начин най-добре да употребявате това, което ви дават звездите.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР