Много от нас познават Констанс Ву от излезлия през 2018

...
Много от нас познават Констанс Ву от излезлия през 2018
Коментари Харесай

„Опитах да се самоубия заради хейтърите“: Констанс Ву призна за битката си

Много от нас познават Констанс Ву от излезлия през 2018 хитов филм „ Луди богати азиатци “ (Crazy Rich Asians), където тя извършва основната роля. Продукцията, която бе оповестена за най-касовата сантиментална комедия на предишното десетилетие (с доход от над 200 милиона долара), изстреля актрисата в листата с най-обещаващите млади холивудски гении.

Месеци след премиерата на кино лентата обаче, Констанс изненадващо заличи всичките си постове в обществените медии и изчезна от интернет (и екраните ни) за няколко години. Това остави мнозина да се чудят: за какво звезда в пика на славата си би избягала от светлината на прожекторите?

Виж още: Първата супергероиня мюсюлманка?! Коя е Мис Марвел 

На 14 юли тази година Констанс се завърна с прочувствено самопризнание в Twitter, където разкри повода за действието си. „ Трудно ми е да споделя това, “ написа тя. „ Но напуснах обществените медии, тъй като те съвсем костваха живота ми. “ Актрисата изясни, че през 2019 станала обект на голям брой хейт мнения онлайн, които изцяло унищожили менталното ѝ здраве. Поводът за омразата по нейн адрес бил спорен туит, който тя споделила в оня интервал. 

След като сериалът Fresh Off the Boat, в който Констанс играе основен персонаж, бе възобновен за своя шести и заключителен сезон през 2019, тя разгласява ядосан пост по тематиката. „ Какво по дяволите, “ гласеше туитът на звездата. „ Това е ужасна вест. “ Думите ѝ шокираха почитателите ѝ, които чакаха акстрисата да е признателна за още един сезон на шоу, в което заема централна роля.

В последвал пост тя се извини за острия си коментар и показа, че подновяването на сериала я заставило да откаже работа по различен план, за който била доста разчувствана. Публиката обаче наподобява не одобри това пояснение и мнозина я нарекоха неблагодарна и надменна.

В новопубликуваното си самопризнание в Twitter, Констанс споделя, че получила десетки гневни известия, някои от които от нейни сътрудници. „ Чувствах се извънредно поради случилото се, “ написа тя. „ Получих известие от друга азиатко-американска актриса, което гласеше, че съм се трансформирала в позор за общността ни. Почувствах се, като че ли не заслужавам да пребивавам. “ Констанс споделя, че за благополучие, нейн другар я разкрил и незабавно я закарал в незабавното поделение.

Виж още: ТЕСТ: Колко добре познаваш минералните запаси? 

„ Беше заплашителен миг, който ме накара да премисля целите си, “ откровена е тя. „ През последвалите години оставих кариерата си настрани, с цел да се концентрирам върху менталното си здраве. След къса отмора от Холивуд и доста терапия, към този момент се усещам по-добре. “

Актрисата приключва обръщението си с апел към почитателите: „ Трябва да се научим да приказваме за неуместните тематики, да се одобряваме дружно със слабите си страни, “ споделя тя. Добавя, че изготвя автобиографична книга (със заглавие Making a Scene), където споделя за това по какъв начин се е възстановила след опита за самоубийство.

„ Макар да ме е боязън, осъзнах, че дължа на себе си да бъда смела и да оказа помощ на всички, които са изпадали в сходна на моята обстановка, “ заключава Констанс.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР