Много от нас носеха плътно прилепнали дрехи през 2010 г.

...
Много от нас носеха плътно прилепнали дрехи през 2010 г.
Коментари Харесай

7 грешки в зимните дрехи, които правят жените да изглеждат провинциални

Много от нас носеха компактно прилепнали облекла през 2010 година Хората носеха неща, които
ограничаваха придвижванията им и страдаха в името на хубостта. Якета с подплънки на рамената се продаваха на пазари и молове.

2. Цветни крайности 

Играта с цветове не е лесна задача, тя изисква съществени знания в комбинирането на цветове. Не предлагаме да комбинирате артикули с разнообразни нюанси, в случай че не сте уверени в качествата си, в противоположен случай има огромен риск да изглеждате неуместно. Предпочитайте артикули в неутрална гама, като бежово, сиво, тъмносиньо или кафяво. Те ще наподобяват ужасно един до различен.

3. Изобилието от декор 

Палтото, което е украсено с вложки в жанр пачуърк, наподобява просто неуместно в тандем с капачка с искрящи камъни и яка с обемна четина на ръба. Жената направи една от най-популярните неточности – отиде прекомерно надалеч с декора.За да не изглеждате като провинциалист, постоянно разчитайте на стегнатост. Простите връхни облекла ще създадат страхотни другари с класическа плетена шапка, панталони, пуловер и обувки без декорация.

4. Голи глезени 

Голите глезени са това, което укоряват младите дами и господата. Присъединяваме се към общите обвинявания и изрично съветваме да не носите подрязани панталони и дънки, даже единствено тъй като това може да докара до заледяване и хипотермия. Достойна опция биха били общоприетите модели. Под тях за топлота можете да носите вълнени чорапогащи или термо долни дрехи. Тези панталони ще наподобяват стилно и топло съвършено. И можете просто да носите удължени топли чорапи до къси панталони.

5. Палто с пола 

Някои дами имат вяра, че ще наподобяват женствени, в случай че облекът палто с разкроена пола. И бързаме да ви разубедим: този жанр освен не акцентира вашата фигурата, а наподобява необикновено смешен. Има доста други способи да наблегнете тяхната чупливост, да вземем за пример да комбинирате драпирано елегантно палто с фешън казаци или текстурирани ботуши с тухлени токчета. Топъл шал или шапка ще бъде прелестен свършек на внимателен отбор.

6. Старомодно кожено палто 

Старомодното кожено палто е най-надеждният метод да станете провинциалист, който не знае нищо за модата и не следва трендовете. Време е да се сбогувате с неуместни модели с ясно изразени напречни равнища, които ви вършат гъсеница. Ако в действителност желаете да носите кожено палто от естествена кожа, изберете опцията за непосредствено рязане, лишена от всевъзможен тип свършек.

7. Обувки на висок ток 

Обувките на висок ток са това, което отличава елементарната жена от жителка на огромен град. В такива модели е просто рисково да отидете в леда. Того и гледай пада и удря земята.

Как ви харесва селекцията? Съгласни ли сте с нашето мнение или сте подготвени да изразите мнението си в мненията? Пишете по-долу.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР