Много от нас като тийнейджъри боотворяха певицата Аврил Лавин. Канадката

...
Много от нас като тийнейджъри боотворяха певицата Аврил Лавин. Канадката
Коментари Харесай

Жива ли е изобщо Аврил Лавин? Фенове са убедени, че певицата е починала преди години, ето защо!

Много от нас като младежи боотворяха певицата Аврил Лавин. Канадката беше извънредно готин тийн реализатор, който въодушеви метода на обличане цяло едно потомство. Аврил през днешния ден е на 35 години или най-малко щеше да е на 35 години, в случай че се има вяра на една фенска тайна доктрина, която понякога се появява в медиите.

Виж още: Можете ли да повярвате? Тези звезди стават на 50 години през 2019-а!

Според тази доктрина певицата е умряла през 2003 година и е била сменена от " промишлеността " от клонинг на име Мелиса Вандела, написа Gizmodo. Мелиса наподобява на Аврил и звучи съвсем като нея, само че обича по-светлите цветове, както и японската просвета. 

Виж още: С плочки и на 50 година? Ето по какъв начин тренира и се храни Дженифър Лопез!

А какво се е случило с същинската Аврил? Теориите са разнообразни. Според една от тях тя не е понесла славата и е поставила сама завършек на живота си. Друга гласи, че продуцентите ѝ са я умъртвили. А съгласно трета певицата е умряла по време на ски случай. 

Виж още: Бритни Спиърс тормози съществено почитателите си с видео. Какво се случва с нея?

През 2018 година певицата за първи път разяснява слуха в телевизионно предаване. " Някои хора мислят, че аз не съм същинската аз, което е толкоз необичайно. Как би могъл човек да си намерения нещо такова ", попита тогава Аврил, което подхрани още повече спекулациите.

Gizmodo разяснява, че слуховете за гибелта на известните е нещо известно, още повече в епохата на подправените вести. Тази доктрина обаче се оказва извънредно устойчива във времето, като почитателите демонстрират и доказателства, като да вземем за пример колажа по-долу, с който се обръща внимание на ъгълчетата на очите на Аврил.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР