Много от нас харчат стотици паунда за продукти, които да

...
Много от нас харчат стотици паунда за продукти, които да
Коментари Харесай

Предупредителни признаци за състояние на съня, което не бива да пренебрегвате, тъй като може да ви накара да изглеждате по-възрастни

Много от нас харчат стотици паунда за артикули, които да предотвратят стареенето на кожата ни, и се оказва, че положение на съня може да е причина нещата са още по-лоши.

Един на всеки пет души в Обединеното кралство не спи задоволително по една или друга причина, без значение дали това е заболяване, стрес или тъй като сте имали бебе. Няколко безсънни нощи не са причина за безпокойствие, само че има едно положение на съня, което може да има нездравословно влияние върху здравето ви.

Безсънието, при което е мъчно да заспите или да останете в сън за дълго време, е постоянно срещан проблем, който визира към един на всеки трима души в Обединеното кралство, съгласно NHS. Получаването на задоволително сън е извънредно значимо за всекидневието ви, тъй че предупредителните знаци не би трябвало да се подценяват.

Всъщност, в случай че не спите задоволително, това може да докара до отмалялост, липса на фокус, диабет вид 2, наддаване на тегло - и даже може да ви накара да изглеждате по-стари, оповестява Wales Online....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР