Много от играчите на Валенсия и Аталанта след изиграването на

...
Много от играчите на Валенсия и Аталанта след изиграването на
Коментари Харесай

Валенсия и Аталанта с вирус, а съдиите от мача?

Много от играчите на Валенсия и Аталанта след изиграването на реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига се заразиха с ковид. Футболистите и треньорите бяха сложени под карантина или бяха признати в болница. А какво се случи със съдийската бригада, която управлява дуела на 10 март и имаше контакт с част от инфектираните?

Румънският съдия Овидиу Хацеган управлява дуела с асистенти Октавиан Шовре и Себастиан Джордже, а 4-ти арбитър беше Себастиан Колцеску.

"Здрави сме, популярност Богу! Само аз имах леки признаци, суха кашлица. Нищо съществено, даже не бих обърнал внимание на това при други условия. Признавам, че се уплаших леко поради, че жена ми е бременна ", разяснява основният арбитър пред формалния уебсайт на румънската футболна федерация.

"След като се изследвах и пристигнаха резултатите всичко е наред, негативен е. Труден миг за всички, само че той ще отмине. Но би трябвало да сме деликатни и да пазиме себе си и околните си! Ще имаме време да създадем всичко, само че в този момент би трябвало да се грижим за здравето си и нищо повече! Всичко това има значение! Нека бъдем виновни и да почитаме ограниченията, подхванати от управляващите ", прибавя той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР