Много от хората вярват, че живеем повече от един живот,

...
Много от хората вярват, че живеем повече от един живот,
Коментари Харесай

7 признака, че сте имали няколко живота

Много от хората имат вяра, че живеем повече от един живот, а качеството на всеки идващ зависи от това какъв брой обективни и положителни сме били в предходния. Според някои будисти душата се преражда, до момента в който не доближи до напълно прояснение. Как да разберете обаче дали душата ви е изпълнила своята задача и е постигнала въпросното съвършенство? Сега ще разберем дружно.

Безпричинен боязън

Според психолози, всяка човешка уплаха може да бъде обяснена. Ако да вземем за пример се плашите да летите, тъй като мислите, че ще паднете или пък ви е боязън от водата, тъй като смятате, че ще се удавите, това значи, че в минал живот към този момент сте имали някои трагични събития, свързани с тези уплахи. С други думи, в случай че душата ви се тормози от такова нещо, то значи е претърпяла такава покруса и я обземат страхове, че това ще се повтори.

Развита вътрешен глас

Обикновено " опитни " хора се усещат като че ли са живели към този момент доста, доста години и са виждали на практика всичко в този свят. Всички сме попадали на хора, които макар нежната си възраст съумяват да ни удивят с мъдростите си. Тези хора постоянно се доверяват на интуицията си и постоянно сполучливо плануват развиването на дадена обстановка. Често към тях за съвет се обръщат доста по-възрастни хора.

Повтарящи се сънища

Експертите считат, че в съня нормално виждаме това, което ни вълнува най-вече. Ако непрекъснато сънувате едни и същи сънища, това е мотив да размишлявате върху обстоятелството, че душата ви може да е живяла повече от един живот и в този момент превърта тези моменти, които са от изключително значение за нея. Ето за какво нашите предшественици са вярвали, че всеки сън има своя лична интерпретация и е в положение да ни опише какво ще ни се случи в близко бъдеще или какво се е случило с нас преди този момент.

Чувство за дежавю

Тези хора, които не идват на тази Земята за пръв път, усещат, че някои събития към този момент са се случили с тях и съвсем ясно могат да кажат какво ще се случи по-късно. В същото време те могат да видят събитията в съня си или просто да се натъкнат на позната движимост, която засилва процесите в мозъка и им припомня, че нещо сходно се е случило с тях.

Приемане на непознатата болежка като своя

Смята се, че хората, които са доста чувствителни и са били подложени на огромно страдалчество в предишното, са натрупали толкоз доста страсти и са изпитали толкоз доста прочувствени катаклизми, че в този момент могат да реагират сензитивно на всичко, което се случва към тях.

Интерес към мистиката

Ако сте привлечени от всичко мистично и извънредно и другари ви непрестанно ви загатват, че сте прекомерно метафизичен настроени към живота, то можете да сте сигурни, че по този метод се пробвате да намерите смисъла на живота и да коригирате грешките, които сте създали по-рано. Будистите, да вземем за пример, имат вяра, че тези прераждания ни се дават единствено, с цел да се отървем от неприятните привички, да забравим суетата и да се научим да намираме позитивни неща във всичко.

Живот без неточности

Експертите са уверени, че " някогашната " душа към този момент е съумяла да проучва грешките си, направени в предишното, тъй като в действителния живот тя разрешава доста по-малко пропуски, в сравнение с тези, които за пръв път изпитват всички превратности на ориста. Ето за какво, като гледаме някои хора, имаме възприятието, че към този момент авансово знаят по какъв начин да работят в тази или онази обстановка.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР