Много от хората в залата казаха, че проектите се бавят,

...
Много от хората в залата казаха, че проектите се бавят,
Коментари Харесай

Кметът на Хасково не дойде на срещата на ГЕРБ в Хасково

Много от хората в залата споделиха, че плановете се бавят, тъй като Беливанов не идва постоянно на работа. След оставката, която подаде от всички постове, депутатът Делян Добрев и Цветан Цветанов беседват с партийния актив в града. По-рано на конференция депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева повтори своите обвинявания за роднински назначения в локалната власт и основаване на бизнес формация общината.

Хасково
 Българска социалистическа партия приготвя сигнал до Прокуратурата поради абсурда с кмета на Хасково Българска социалистическа партия приготвя сигнал до Прокуратурата поради абсурда с кмета на Хасково
Българска социалистическа партия приготвя сигнал до прокуратурата поради абсурда с роднински назначения в Хасково, разгласи депутатът от левицата Елена Йончева. Според нея в общинск...
Цветан Цветанов, предс. на ПГ на ГЕРБ: ГЕРБ ще вземе политическото решение, на следващия ден ще имаме съвещание на ГЕРБ, на което Делян ще показа своите претекстове и по-късно ще разясняваме, откакто се взима груповото решение от ГЕРБ. Делян Добрев, ГЕРБ: Нищо не става видно от документите, които размята Йончева. Единственото, което съумя да реализира през днешния ден, е, че в случай че щях да я осъждам за клюка, на мен ми се коства, че имам учредения да я осъждам за набеждаване, за което тя би трябвало да понесе наказателна отговорност.
В първият си работен ден кмета на Хасково Добри Беливанов доби храброст да проговори пред камера. След като беше в отпуска, а от ГЕРБ оповестиха ръководството му за неуспех Беливанов сподели, че няма обяснени за какво се е стигнало до раздора. Кмета ще одобри 4-те подадени оставки. Така все още ще работи единствено с един заместник-кмет Велин Балкански.
Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: Имам един заместник-кмет. Първият мандат, когато бях заместник-кмет с починалия Стоян Илиев. Той беше кмет, с едни заметсник-кмет. Директорите имаха повече отговорности и работата отново вървеше, само че това е въпрос на време е да се реши, дано в този момент да стабилизираме нещата.
Добри Беливанов призна, че е по обособени въпроси е имал различие с Делян Добрев. Посочи още и че назначенията на близки до депутата хора са станали по предложение на ГЕРБ и откакто Беливанов персонално се е срещнал с тяхната работа. Преди да излезе в отпуска отменил състезанията за управителни длъжности в локалната администрация.
Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: Там имаше много проблеми с тези състезания - с провеждането, със самото оповестяване. Имаше и тъжби. Отново ще разглася състезания - аз съм задължен. Има и още, които на идващ стадий, би трябвало до края на годината да минат през състезания.
Що се отнася до отпуската в чужбина Беливанов уточни, че почивката била планувана преди месец. Разноските по самата почивка са били негови, отишъл в чужбина с рейс на групова екскурзия, а се снимал със скъпата кола просто за спомен.
Добри Беливанов, кмет на Община Хасково: Той към този момент цяла България знае къде съм бил. Това си е мое персонално решение - да умря. Плащам си с мои пари, където отида. Не съм избягал. Просто това си беше планувана отпуска. За тези 2 години два пъти съм употребил по 5 дни отпуска. Мисля, че имам право да умря малко.
Беливанов споделя още, че познава Делян Добрев от години и го усеща като собствен наследник.

Развръзката се чака след няколко дни и че политическо решение ще се вземе откакто Цветанов приказва с хората в Хасково.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР