Много от хората, израсли с музиката на Ъпсурт бяха истински

...
Много от хората, израсли с музиката на Ъпсурт бяха истински
Коментари Харесай

Рап скандалът, който натъжи всички: Буч нареди Ицо Хазарта с обиди и обвинения

Много от хората, израсли с музиката на Ъпсурт бяха същински разочаровани и даже натъжени, когато стана ясно, че групата се разпада. Но раздялата очевидно няма да е тиха и по другарски и това го потвърждава Красимир Геров - Буч, една от легендите от паметното трио.

Буч пусна ария, която е кръстил " Гръбнака на медузата ", която явно, съдейки по препратките в текста, е отдадена на Ицо Хазарта. В нея получателят не е ясно назван, само че определенията са в действителност обидни квалификации.

Виж още: Войната продължава! Тото от ''СкандаУ'' отново скочи против Гери-Никол, ето и за какво!

" Страшно келеме ", " мижитурка ", " позьор ", " презрян клоун " са част от тези квалификации, като даже ви спестяваме по-обидните. " Твоят рап погрешен е, щот е п***раски ", реди Буч, в случай че някой към момента си мисли, че текстът не е ориентиран към Хазарта.

Виж още: Скандал в поп-фолка: Андреа и Галин един против различен! Ето какви любезности си размениха!

Вероятно това е отговорът на Буч след " Сърцето на хлебарката ", парче от новия албум на Хазарта, където той след редица квалификации приканва " спомни си Нон-стоп ".

Виж още: Instagram война: Тита vs. V:rgo поради новата й ария! Какво си споделиха?

Група Ъпсурт се разпадна след 23 години дружно, които белязаха вечно развиването на жанра у нас. Раздялата не беше коментирана от Ицо Хазарта, а Буч загатна, че това се е случило, тъй като се е заговорило за групата като бизнес план. 

В края на предходната година Ицо Хазарта се обърна към  политическата партия, на която симпатизира, с цел да изясни за какво пя на концерт на опозиционна партия и за какво отдръпва поддръжката си към досегашните си любимци.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР