Много от автомобилите от висок клас, а и не само,

...
Много от автомобилите от висок клас, а и не само,
Коментари Харесай

GM патентова нова система за масаж на ходилата

Много от колите от висок клас, а и освен, оферират функционалност за масаж на водача, пасажера до него и даже на пасажерите в задната част. Това не е нещо ново и може да се види даже и в по-стари коли, само че от General Motors са решили да ни изненадат с нова функционалност която най-вероятно ще се появи през идната година.

Компанията е патентовала система за масаж на ходилата, вградена в пода на мястото до водача. Както може да се види и на фотографията, оповестена от Carscoops, специфични въздушни възглавници ще трансформират налягането си, като по този начин ще симулират масажната функционалност. От Audi към този момент оферират сходна екстра, само че тя е налична единствено на задната дясна седалка и предлага масаж на ходилата, който е интегриран в задната част на предната седалка.



Очаква се първият модел, който ще се снабди с новата функционалност на GM да бъде напълно електрическият Cadilac Celestiq. Ако изказванията са правилни, то ще забележим екстрата най-рано през 2022 година и то единствено за американския пазар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР