„Много обичам да ставам шампион. Това е в кръвта ми.

...
„Много обичам да ставам шампион. Това е в кръвта ми.
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Много обичам да съм шампион, това е в кръвта ми

„ Много обичам да ставам първенец. Това е в кръвта ми. Предаде ми го татко ми ", това бяха първите думи пред БНР на 18-годишният Едмон Назарян откакто завоюва купата в категория 55 кг на европейското състезание по битка, което се организира в Рим.

„ Мисля, че чаках тази купа. Излязох да стана първенец нищо, че това ми беше първо съревнование при огромните, при по-опитните. Давам всичко от себе си и виждате, че се получава. Нямам терзания. Излизам и демонстрира каквото съм работил на тренировките, просто го модернизирам. Направих първата стъпка при мъжете. При дебюта си станах първенец. Това е огромна наслада ", показа още младата ни вяра.



Едмон Назарян е наследник на двукратния ни олимпийски първенец Армен Назарян, който е старши треньор на националния тим и в Рим беше най-щастлив от триумфа на своя правоприемник:

„ Много ще се веселя в случай че Едмон ме надмине. Пожелавам му два пъти повече трофеи, тъй като ми е наследник. Радвам се, че той има воля, каквото множеството хора нямат. Той би трябвало да продължи да се бори с цел да стане международен и олимпийски първенец. Преди тези срещи несъмнено имах терзания, въпреки всичко той е на 18 години. Включихме го в състава на подбив, а той стана първенец ", показа пред БНР Армен Назарян.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР