Много неща сме чували и виждали от Сашо Кадиев, много

...
Много неща сме чували и виждали от Сашо Кадиев, много
Коментари Харесай

НЕЕЕ!! Всички са в ступор!!! Вижте какво прави Сашо Кадиев в тоалетната!

Много неща сме чували и виждали от Сашо Кадиев, доста изцепки също, само че сходно нещо не бяхме. Нито пък сътрудниците му и феновете... Този път му го признаваме - Мамин Сашко изстреля такова разобличаване за себе си, което още дълго време ще се разяснява в социалките и ще кара хората да се питат: Стига, бе! Тоя в действителност ли?!..

Работата е там, че като водещ на гледаното " Кой да знае ", Сашо се разбъбри повече от предстоящото и призна за себе си нещо в действителност потресаващо. А точно - какви ги прави в тоалетната.

Синът на Катето Евро показа най-чистосърдечно, че... пикае седнал. Да, седнал на тоалетната паница като жена, тъй като по този начин му се коствало по-хигиенично.

" Пишкам постоянно седнал върху тоалетната паница, по-чистичко ми е някак. Другото не ми харесва ", изцепи са Сашо, само че напълно не на подбив. Той беше изцяло сериозен и даже не се сети, че потребителите ще го скъсат от гъбаркане.

" Верно ли бе, Александърчо?! Пишкаш като момиченце ли?! Браво, сладостен! Сигурно на публични места влизаш в дамската тоалетна, че другояче няма къде да седнеш ", погнаха го в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР