Много неща се случиха в живота на Рори Макилрой през

...
Много неща се случиха в живота на Рори Макилрой през
Коментари Харесай

Рори Макилрой се радва на повторение на 2014 г. в PGA Championship, за да засили надеждите за голяма победа

Много неща се случиха в живота на Рори Макилрой през последната седмица – само че едно нещо остава същото от преди седем дни.

Той ще би трябвало да преследва Xander Schauffele през идващите три кръга, с цел да завоюва купата в Кентъки, тъкмо както в Северна Каролина предходната седмица. Американската звезда на Ryder Cup водеше след първите три кръга на Wells Fargo Championship, преди Ulsterman да го стъпче в неделя със зашеметяващите 65, с цел да завоюва с пет удара.

В четвъртък на US PGA, Шауфеле реализира връх на курса във Валхала, с цел да стане първият човек в историята, който стреля две 62-ки в огромни шампионати. Той направи девет бърдита в своя рунд без бойги.

Макилрой, който подаде молба за бракоразвод от брачната половинка си Ерика в понеделник, разказа играта си като „ несполучлива “, само че въпреки всичко означи 66, с цел да резервира опитите си за победа първият му майор от близо 10 години. „ Това е ужасно начало на шампионата “, сподели Макилрой, като международният номер 2 се надяваше да подражава на неговото п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР