Много неистини се изговориха през последните три години. Но аз

...
Много неистини се изговориха през последните три години. Но аз
Коментари Харесай

Нанков: Направихме много преди едни хора да дойдат да променят България

„ Много лъжи се изговориха през последните три години. Но аз мога да кажа какво направихме ние преди едни хора да дойдат да трансформират България. А за всички е видно какво направиха те - нищо. Нула. Пълен застой. За да не бъда необоснован, ще припомня дребна част от стореното в област Ловеч, който ГЕРБ управляваше. Всички общини трансформираха образа си. Без значение от коя партия е кметът - тъй като всичко се основава за хората “.

Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

„ Огромни вложения в главен ремонт, обзавеждане, строителство на просветителна инфраструктура Преобразени са учебни заведения и детски градини, читалища - постройките са енергоефективни и съвременно оборудвани. И в Ловеч, и в Тетевен и Луковит, и в Угърчин, и в Рибарица, Черни Вит, и Градежница, и в Априлци, и в Троян…

Бяха рехабилитирани и ремонтирани с изключение на околовръстното на Ловеч и вход-изхода на Троян, още и входът на Луковит и изходът му за Червен бряг, както и обходът на Летница. Беше пуснат новият мост на река Бели Осъм в Троян, приключени бяха правите Голяма Желязна - Борима; Микре-Соколово-Изворче-Ловеч; Тетевен-Рибарица; Ловеч-Севлиево, Казачево-Дебнево, Микре-Угърчин-Дерманци и още, и още...

За автомагистрала „ Хемус “ няма потребност да ви увещавам, че откогато не ръководи ГЕРБ, тя е в цялостен застой. Сега стартира да пъпли, отново по нашите контракти, само че доста оскъпена. Ясно е, че темпото е изпуснато и единствено ние можем да го обновим.

Ловеч – санирани домове, актуализирани бяха постройката на полицията, транспортният мост в кв. „ Вароша “, пространството към катедралния храм, самата катедрала. Обновена изцяло бе централната градска част, пл. “Тодор Кирков ”, вложения във ВиК инфраструктурата, които не престават и сега, рекултивирано беше остарялото бунище, Младежкият дом беше стартират, финансирахме откриването на просветителния център към митрополията, новото крило на Езиковата гимназия, спортната зала там, и още, и още…

Тетевен – общински пътища и улична мрежа, учебни заведения, читалища, манастира „ Св. Пр. Илия “, спортна площадка в Български извор, спортният център е с главен ремонт, централният градски площад е приключен, осъществени са два плана за услуги на деца. Осигурени бяха средства за главен ремонт на републикански път в сектор от община Тетевен, възобновена бе техническата инфраструктура в с. Глогово и с. Градежница с създаване на брегоукрепителните уреди.

Луковит - санирани жилища, енергийни ограничения и преустрояване в болничното заведение, в детската градина и учебните заведения, построиха се спортни и детски площадки, обнови се градският площад, укрепи се свлачище. Ремонтирана е над 70% от уличната мрежа в град Луковит и улици в селата Торос, Дерманци, Ъглен, Тодоричене, Петревене, Дъбен, Пещерна, Бежаново и Карлуково, както и част от общинските пътища с разнообразни финансови принадлежности.

Троян – никой към този момент не помни по кое време станаха вход-изходите на града, санирани са стотици жилищни домове, всички административни здания, читалището.

В Ябланица е освежен площад " Възраждане “, ремонтирана е улична мрежа, вътрешен тръбопровод, рекултивирано е общинското хранилище.

Летница - ремонтирани са улици в селата, централната градска част, ремонт на обходния път на град Летница – близо два километра от пътя Левски – Ловеч в чертите на града – сектор, неремонтиран повече от 30 години.

Априлци - реорганизация и рехабилитация на съществуващи улици в града и кварталите, парк  и площад в Ново село, парк, брегоукрепване и многофункционално спортно игрище в Острец, ремонт и замяна на осветлението в учебното заведение, енергийно дейно улично осветяване на цялата община, реорганизация на част от водопроводна мрежа на града, която продължава и сега, подпорни стени, почистени речни корита. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР