Много не ми се иска правителството да се превръща в

...
Много не ми се иска правителството да се превръща в
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Правителството на моменти изглежда като комитет за трудоустрояване

" Много не ми се желае държавното управление да се трансформира в някакъв комитет за трудоустрояване, както наподобява на моменти. Това съобщи Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Кабинетът си назначава някакви хора, единодушие не се реализира. Това разяснява Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след среща с представители на ПП-ДБ в Народното събрание. 

По думите ѝ от страна на вторите в Народното събрание на диалозите са участвали лица, които даже не са депутати.

" Програмата за правораздаване и вътрешни работи, с която разполага сега Министерския съвет е програмата, която Политическа партия направиха в таблица на Exel. За нас беше огромна изненада съставът на срещата, тъй като нямаше ръководители на парламентарни групи, нито оторизирани лица ", сподели още Атанасова. 

От думите ѝ стана ясно, че ГЕРБ чакат на срещите да идват водачи, както и да се подпише коалицонно съглашение.

" Не инцидентно срещата продължи не повече от 20 минути. За нас първо място стои въпросът за лидерска среща и подписване на съглашение, което съгласно нас би трябвало да бъде съдружно. Трябва да е ясно кой носи отговорността. На тази среща присъстваха лица, които даже нямат качеството на народни представители. За нас това беше смущаващо, тъй като те не могат да носят политическата отговорност. Тя се носи от водачите, с подписи и ясни задължения ", посочи Атанасова. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР