Много мощен, в същото време и интересен ден, в който

...
Много мощен, в същото време и интересен ден, в който
Коментари Харесай

Днес Е Повратният 21 Слънчев Ден – Денят Е Свързан С Учението И Учителя. Ден На Всички Сили На Вселената!

Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лекуване. Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината, за подаване на молба в съда. Запазете цялостна изясненост на мислите си. Препоръчва се групова работа, подписване на значими покупко-продажби. Подходящо е за започване на нещо ново, изключително, което има дълготрайни вероятности. Денят е добър за сватби и прекосяване на нова работа. Излизайте на открито на разходка и измежду хората. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат огромни пространства. Денят носи мощна сила. Благоприятно е да се раздава лепта, само че да се взема не се предлага. Ден за тотална битка с домашните и градинските паразити.

Не се предлагат интервенции. Не би трябвало да стоите в къщи в усамотение. Не пътувайте на надалеч и не пътувайте сами, с цел да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да деянията отвращение и неумение да платите на положителното с положително. Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни. Облекло – Препоръчват се тъмносини и алено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове. Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометъра или различен битов апарат - неприятности. Ако часовникът се забавя – не е належащо да вършиме нищо, в случай че избързва – ускорение на предстоящите събития. Ако вятърът отвори прозореца или бурята бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.

Да намерите ослепителен предмет – знак за триумф или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест. Ако ненадейно пред вас възпламенят огън или светлина – знак за здраве, дългоденствие и благоденствие. Лошо е да се счупи огледало. Ако през целия ден се натъквате на огледала или даже парче от огледало - промени в живота. Ако ви удари клон или счупите от дървото – знак за крах на рода, разрушение на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за отбрана и приемане на пари. Добре е, в случай че в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с индивида. Ще имате дружно общи каузи.

Сънища – Пророчески са тези сънища, които елементарно се запомнят. Всички сънища имат отношение не персонално към вас, а към вашето обграждане.

Числа на деня – 21, 30, 59
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР