Много можем да говорим за Благой Георгиев, а нещата, за

...
Много можем да говорим за Благой Георгиев, а нещата, за
Коментари Харесай

Бомба: ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Благой Георгиев взривиха мрежата!

Много можем да приказваме за Благой Георгиев, а нещата, за които ще се сетим и ще кажем, са повече от цветни и разнородни. Еле пък в случай че става дума за любовния му живот... Днес обаче Джизъса раздруса мрежата с нещо в действителност благо и похвално.

Бившият футболист и познавач на женската красота бе " заловен в крачка ", само че не с следващата кокона, а с цялостна количка хранителни артикули. Които не купи за себе си, а за децата, настанени в един от столичните домове.



Благо влезе в един от огромните хипермаркети и излезе претрупан с претъпкани с храна торби. Той ги натовари деликатно в колата си, след което поговори малко по телефона и се запъти да ги отнесе на децата в дома. Постъпката му в действителност си заслужава похвалата и нека да продължава все по този начин!

Любопитно е, че жена му - Полина Спасова, не беше с него, а би било добре Джизъса да я включи в благотворителните си дела, най-малкото, с цел да я научи - въпреки всичко тя е много по-млада от него.

Явно Георгиев желае да направи положително, преди да отпътува за фотосите на Сървайвър. Знаем, че всяко положително дело оказва помощ на кармата ти - нещо, в което Благой Георгиев твърдо има вяра (макар да има да изкупва много грехове и пакости).

" Благо е популярен! Обърне няколко дами едновременно, а след това иди и направи някое положително дело, че да се покае. Страшен облик е, няма еднакъв ", разясняват с усмивка в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР