Много може да се окажат причините за това вечер да

...
Много може да се окажат причините за това вечер да
Коментари Харесай

Ако усещате болки в краката нощем, НЕЗАБАВНО направете това

Много може да се окажат аргументите за това вечер да усещате съвсем непоносими болки в краката. Често пъти това се дължи на прекомерната изтощеност. За страдание обаче този дискомфорт съумява да рефлектира освен върху съня на човек, само че и върху неговото общо положение. Ставаме по-раздразнителни, нетърпими към протичащото се към нас и настроението ни изчезва.

Лесно можете да се преборите с болките в краката нощно време, в случай че спазвате всички тези препоръки и рекомендации, които ние ще ви дадем в днешната публикация.
Как да прекратим болките в краката?
Разтворът, за който ще разкажем, се подготвя доста елементарно. Съставките нормално участват в съвсем всяко едно домакинство. Дори да не разполагате с тях, ще можете да си ги набавите против дребна сума пари.

Вземете комфортен леген, в който по-късно да можете да потопите краката си. Излейте в него към 2 литра топла вода и започнете да разтваряте домакински сапун досега, в който водата не придобие млечно бял цвят. Разтворете чаша сода и сол във водата и прибавете още 2 литра гореща вода. Най-накрая изсипете 10 капки йод и сложете краката си в тази лековита примес.

Дръжте тъкмо 15 минути. Задължително засичайте с часовник, тъй като времето не трябва да е повече.

След като извадите краката си, подсушете ги с забрадка, намажете ги със зехтин и обуйте чорапи. Ще усетите по какъв начин разтворът е извлякъл болката и от нея няма и диря.

Тази процедура е целесъобразно да се прави не повече от 12 пъти. Добрата вест е, че след 10 – та няма да ви се постанова да я повтаряте. Болката ще бъде забравена.

Ако обаче имате проблем с разширените вени, предлагаме ви да не употребявате гореща вода, а топла или хладка.

Опитайте този лек и се уверете сами, че оказва помощ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР