Много млади хора от Варна и региона, включително и девненци,

...
Много млади хора от Варна и региона, включително и девненци,
Коментари Харесай

Много млади хора от Варна и региона подкрепиха хип-хоп партито в полза на Дария

 Много младежи от Варна и района, в това число и девненци, откликнаха на поканата за благотворителното хип-хоп празненство в интерес на 17-годишната Дария от Провадия, която страда от муковисцидоза и се нуждае от незабавна белодробна трансплантация.

Всички гости заплатиха по 10 лв. входна такса, с цел да се причислят към купона във варненския нощен клуб " Рубик ". За задачата на портала на заведението бе ситуирана кутия, в която младежите оставяха своята милостиня, а защитата ги закичваше с оранжеви гривни.

Сред рапърите, които тази нощ пяха благотворително за Дари, бе и легендата Спенс, който притегли вниманието на по-остарелите " младежи ".

Партито в поддръжка на момичето събра общо 1767 лв.. Освен постъпленията от входни такси в тази сума влиза и % от оборота на клуб " Рубик ", както и премията на спечелилите от провелия се шампионат по джага в прилежащия бар " Арест ".

Всеки, който желае да помогне за събирането на средства за живота на Дария, може да направи превод по следната банкова сметка:

IBAN: BG98STSA93000026226253

BIC: STSABGSF

Банка ДСК

гр. Провадия

Дария Живкова Димитрова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР