Много ми се иска Слави Трифонов да приеме предаването ми

...
Много ми се иска Слави Трифонов да приеме предаването ми
Коментари Харесай

Къци напира за телевизията на Слави

" Много ми се желае Слави Трифонов да одобри предаването ми " Риск печели, риск губи " в неговата телевизия. Защо да не го помоля за подпомагане? Ние даже имахме преди време концепция да създадем пиано бар с него, само че нещата се разсъхнаха ". Това споделя един от най-атрактивните участници в шоуто " Като две капки вода " Къци Вапцаров, разбра HotArena .

След като затвориха детската градина с жена си Меги, 57-годишният шоумен от дълго време има концепция да възроди детското предаване " Кой е по-по-най ". Според Къци през него са минали всички най-популярни персони от шоубизнеса и актьорството у нас. Досега артистът предложи на всички малките екрани у нас плана си, само че към този момент интерес към момента няма.

" България Днес " научи от екипа на Трифонов, че ще беседват с Вапцаров, само че след изборите. " За мен всяка опция за среща с публиката е неповторима ", признава участникът в шоуто по Нова тв. Още преди да завърши " Като две капки вода ", Къци ще е подготвен и с различен собствен нов план - детска брошура със стихчета, към които свои илюстрации ще прибави сътрудника му Васил Василев. Зуека към този момент има над 100 картини, а единствено 80 от тях към този момент сполучливо продаде в интернет. " Идеята ни е доста остаряла, само че тогава нямаше условия да се реализира ", показа Къци.

В момента той работи и по кино лентата си " Добри родители ", на който е режисьор и сценарист. За него артистът завоюва дотация от 400 000 лв. от филмовия център, а фотосите почват през лятото. Синовете на Къци също са не по-малко сполучливи от него. 27-годишният Асен работи с огромни имена в Холивуд, прави кино музика, даже в този момент му следва премиера, по думите на ексводещия. Миналата година Асен сътвори песента за една от рекламите на най-гледаното спортно събитие " Супербоул " с присъединяване на Тараджи Хенсън, която изигра основната роля в номинирания за три награди " Оскар " филм " Скрити цифри ". Асен живее в Съединени американски щати от седем години. По-малкият от двамата братя, 13-годишният Йоан, учи пиано в музикалното учебно заведение. Само междинният наследник на Вапцаров – Алекс, се отхвърля от актьорството. Той е в Германия и учи компютърни технологии. " Винаги сме желали и момиче, само че за четвърто дете не знам дали Меги ще се навие ", майтапи се шоуменът, спряган за един от спечелилите в " Като две капки вода ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР