"Много ми се иска скоро да ме изпишат, но лекарите

...
"Много ми се иска скоро да ме изпишат, но лекарите
Коментари Харесай

Нека хората не губят присъствие на духа, минали сме през много изпитания - и това ще преодолеем

"Много ми се желае скоро да ме изпишат, само че лекарите преценят. На системи съм четвърти ден. Температурата понамаля, само че другите признаци ги имам ". Това сподели за положението си ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за Агенция "Фокус ". Лидерът на българските социалисти бе признат в болница в петък след позитивен тест за COVID-19.

За хоспитализирането си Нинова изясни: "В петък се почувствах зле. Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе позитивен и лекарите решиха, че при тези признаци би трябвало да ме хоспитализират ".

Корнелия Нинова изрази признателност към целия медицински личен състав, като означи, че макар забележимата отмалялост, са доста всеотдайни към пациентите.

На въпрос какво би споделила на хората като човек, който боледува от ковид, Нинова отговори: "Да не губят наличие на духа, да слушат лекарите, да бъдат дисциплинирани, каквото им кажат да го извършват. Знам, че ще се оправим и с това. Минали сме през доста тествания - и това ще преодолеем. Просто да имат религия и кураж. "
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР