Много ми е приятно да дойда в Бургас. Да видя

...
Много ми е приятно да дойда в Бургас. Да видя
Коментари Харесай

Президентът Радев от морето: Приятно ми е!

Много ми е прелестно да дойда в Бургас. Да видя по какъв начин за малко време градът се трансформира към положително и това се отразява на хората. Най-важното е, че младите виждат вероятност, локалното управление работи интензивно и безработицата е ниска. Това сподели президентът Румен Радев, който през днешния ден бе на посещаване в Бургас.  По време на визитата си той и кметът Димитър Николов организираха среща при затворени врата. Стана ясно, че на нея са били коментирани тематики, свързани с бъдещето на летището в Равнец, където е служил Радев, и други планове.

" Обсъдихме с кмета доста планове, в това число и Супер Бургас, които ще дадат напълно различен образ на Бургас. Обсъдихме и проблем, който е значим за всека община - децентрализацията. Има доста проблеми, които би трябвало да се решат и търсим най положителното решение, тъй че общините да имат опция и като финансов запас. Също и жителите да могат да се включат в процеса на взимане на решения ", сподели президентът, представен от Флагман.бг.

Относно Равнец президентът е безапелационен, че там всичко е допустимо за реализация. " Ако погледнем въздушната мрежа в Европа, България има доста бедна летищна мрежа и ние би трябвало да се стремим това, което имаме, да го запазим. Така че за в бъдеще чакам, че всичко е допустимо ", добави още той.

Във връзка с наложеното от него несъгласие ген. Радев съобщи, че то по никакъв метод няма да попречи на градежа на автомагистрала " Хемус ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР