Много ми е приятно да бъдем заедно, за да открием

...
Много ми е приятно да бъдем заедно, за да открием
Коментари Харесай

Съоръжението „Спорт в парка“ откриха тази вечер в парк „Казармите“ в Севлиево

„ Много ми е прелестно да бъдем дружно, с цел да открием този приключен план, който подпомогнахме. Какво по-хубаво от това един кмет да види нещо, осъществено от хората за хората. Севлиево е град с доста спортни клубове и спортуващи хора. Стараем се да развиваме спортната база. Радвам се, че тъкмо подобен план се осъществя на това прелестно място “, сподели по време на откриването доктор Иван Иванов - кмет на Севлиево.

До основаването на новия състезателен ъгъл се стигна след позитивно решение на Общински съвет – Севлиево в отговор на предлагането от Ротари клуб – Севлиево. Общата стойност на плана е 25 000 лв., като средствата са обезпечени от дарения и от Фондация „ Ротари “ на „ Ротари Дистрикт “.

„ Нашият план е реалност, не съм споделяла, че е концепция на идващия президент на Ротари - Севлиево. Проучихме по какъв начин по света се вършат такива спортни уреди. Пожелавам си нашето ново спортно място да се употребява от доста млади и дейни хора “, сподели Даниела Христова от Ротари клуб - Севлиево.

Проектът построи спортна площадка с разнообразни по трудност фитнес уреди, които са ситуирани навън в парк,,Казармите ” и са налични за всички.

За сполучливото му реализиране бе обезпечено съфинансиране от Община Севлиево в размер до 6 300 лева

На откриването участва и Дистрикт гуверньорът на Ротари - Христо Михайловски, който разгласи, че идващият президент на Ротари - Севлиево е Симеон Марков.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР