Много медии ме обвиниха в двуличие – никога не е

...
Много медии ме обвиниха в двуличие – никога не е
Коментари Харесай

Радев пръска кремълски опорки: Включването ни в осигуряването на 1 млн. боеприпаси и снаряди за Украйна ще бъде грешка

" Много медии ме упрекнаха в лицемерие – в никакъв случай не е било по този начин. Сега всичко си пристигна на място. И у нас, и в Брюксел съм твърдял, че България не би трябвало да се намесва с оръжие в този спор. Виждате, той ескалира, изтощава нашата стопанска система. Стана ясно, че България ще е част от самодейността за 1 млн. снаряда. Не поддържам. Ако държавното управление вземе това решение, това ще бъде неточност ". Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти. 
 
Скопие би трябвало да си научи урока, разяснява още той и добави, че се връщат по утъпкания път - да лобират пред европейските столици, да лобират пред европейските институции, тъй че с това лобиране да прикрият нарушаването на човешките права в Република Северна Македония, неналичието на промени и подготвеност за начало за договаряния за участие.
 
Според него това не е правилният път. В момента отново се ускори лобирането, само че България ще продължи да работи интензивно с всички европейски институции, с нашите европейски сътрудници, тъй че решенията за Република Северна Македония да не се основават на лобиране, което прикрива неналичието на промени, което прикрива дълбокото нарушение на човешките права, съобщи президентът. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР