Много майки страдат от болни амбиции - Алисия обаче не

...
Много майки страдат от болни амбиции - Алисия обаче не
Коментари Харесай

Алисия разкри как се чувства в личен план

Много майки страдат от заболели упоритости - Алисия обаче не е измежду тях. Въпреки слуховете, че държи Валери-младши, който е плод от любовта й с футболиста Валери Божинов, да се развива на зеления килим, тя е безапелационна, че каквото и да избере един ден, ще е компактно зад него и развиването му. Независимо дали става дума за кариера в областта на спорта или не. В момента той се образова онлайн, метод, който изпълнителката не утвърждава.

„ Това ще е пагубно за цяло потомство. Но такива са разпоредбите. Той е седми клас и се оправя самичък, няма потребност от моята помощ, към този момент е задоволително рационален, с цел да осъзнава какво благосъстояние е знанието. То развива мозъка му, без значение каква специалност ще избере “, споделя певицата пред вестник „ Телеграф”. Като множеството българи и тя няма проекти за празниците. „ Трудно е да се вършат проекти във времето, в което живеем. Пожелавам си да сме здрави и нека влезем в естествения ни темп на живот по-скоро “, прецизира певицата.

„ В персонален проект се усещам пълноценна, не мога да се оплача. Здрава съм и аз, и обичаните ми хора. Не мога да кажа, че се опасявам, просто привиквам с новите правила и новия метод на живот, който ни се постанова. Много ми се желае страната да се оправи с пандемията и най-потърпевшите от нея.

Много хора останаха без работа и с нестабилно бъдеще, това е ужасно “, споделя изпълнителката, която спря да приказва за персоналния си живот след няколко шумно афиширани връзки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР