Много малко са хората, които си поставят ваксини срещу коронавирус,

...
Много малко са хората, които си поставят ваксини срещу коронавирус,
Коментари Харесай

Вял интерес към РНК ваксини в област Монтана

Много малко са хората, които си слагат ваксини против ковид, регистрират лекари от Монтанско.
„ Единици са тези които желаят да си слагат РНК ваксини. Те са налични и не са рискови. Желателно е да си ги слагат хората с хронични болести ”, сподели ръководителят на РК на лекарския съюз в Монтана и персонален доктор доктор Людмил Джурджов.
В лечебните заведения в Монтана, Лом и Берковица, и кабинета на РЗИ в Монтана могат да се слагат ваксини. От идващия месец се чака персоналните лекари да получат и имунизациите срещу грип, които са безвъзмездни. Предвидено е имунизацията с грипни ваксини да се организира през интервала октомври – декември от общопрактикуващите лекари.
От РЗИ Монтана са им дали инструкции за осъществяване на Националната стратегия за възстановяване на ваксинопрофилактиката на сезонния грип, 2019 – 2022 година и за метода на обгръщане с безвъзмездна противогрипна ваксина на лицата на и над 65 година
За задачата, искащите да се ваксинират с противогрипна ваксина, би трябвало да се извърнат към персоналния си доктор, защото обгръщането ще се реализира по тяхна преценка, с оглед здравословното им положение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР