Много мъже смятат, че ако жената ревнува значи обича безумно,

...
Много мъже смятат, че ако жената ревнува значи обича безумно,
Коментари Харесай

Тези жени са безпощадни в ревността си – 3 зодиакални знака, които могат да превърнат живота ви в кошмар!

 Revnost

Много мъже считат, че в случай че дамата ревнува значи обича безумно, само че от време на време това минава всички вероятни граници и доближава до точката на парадокса.

Вижте кои са  3-те знаци на зодиака, които могат да скъсат  нервите на  мъжете по този начин,   че да могат единствено да мечтаят за фамилна идилия и взаимно схващане.

Рак

Редки паникьори и собственички. Ракът не може да си разреши даже да стартира да мисли, че нейният мъж мечтае за друга жена, защото тази мисъл може да вкара Рака в безспорен потрес.

Затова още  преди вероятните интрижки и флирт от страна на мъжа  в интерес на друга жена, Ракът авансово стартира да обмисля проект за деяние и за  маневриране за всеки случай, в случай че това стане факт.

Раците са отлични майстори по постановки на трагични подиуми с извиване на ръце  и риданя за своята орис, по адрес на мъжете ще се излеят толкоз доста проклятия, че индивидът ще съжалява,  че се е  родил. Ракът е изцяло убеден в своите ефикасни и от време на време брутални способи за разкритие на личния си мъж.

Мъжете би трябвало да помнят единствено едно нещо: Ракът не прости изневери, а  в случай че това се случи, чакайте единствено беди.

Скорпион

Жената Скорпион впечатлява със своята всепоглъщаща  ревнивост и отлична дарба да не демонстрира това. Скорпионът в никакъв случай няма да покаже това нито с тип, нито с държание, гледайки тази жена, в никакъв случай няма да разберете какво се случва  в сърцето й.

Скорпионът ще покаже сладка усмивка, забелязвайки, че мъжът и  заглежда красива жена или да си позволите да флиртува намерено, оглеждайки  дълбокото деколте на жена на някой банкет.  Скорпионът няма да устройва скандал, само че наказването ще е грубо, а какво ще бъде това е по-добре да не знаете.

Овен

Жената Овен ревнува за безусловно несъществуващи и неуместни аргументи, на слепо и доста в мощни тонове. За вашите завършения ще  чуят и прилежащата постройка. Овен ще заформи такава истерика с в детайли изясняване на детайлностите, че от време на време мъжете незабавно си признават за обвиняванията върху тях, без даже да знаят защо става дума.

Защото в действителност Овенът претърпява, че  не е задоволително красива, мечтана, обичана, а страхът да загуби обичания мъж подтиква Овена към безумни изцепки. Мъжът няма различен избор с изключение на да бъде по-внимателен към дамата Овен и да прекарва  повече време с нея, с цел да не провокира повече никакви съмнения.

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Непростените страсти унищожават здравето, а тежки страсти като засегнатост и отчаяние, унищожават организма

 

 Защо мозъкът ви от ден на ден се запълва с мисли за проблеми, рецесии, премеждия, и по този начин нататък? Проблемът е в това, че неизлекуваните обиди не си потеглят. Натрупвайки се, те се…

Цялата публикация

Здравен хороскоп: Как, съгласно астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със напрежението?

 

  Астролозите са създали съответните калкулации и ви подказват по какъв начин можете да се справите със напрежението съгласно вашия зодиакален знак:   Риби – Медитация Всичко възвишено е в центъра на…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР