Много мъже са повлияни от мита за необходимостта да се

...
Много мъже са повлияни от мита за необходимостта да се
Коментари Харесай

Един час или 10 минити: Експерт посочи колко време трябва да продължи сексът

Много мъже са повлияни от мита за нуждата да се усили оптимално продължителността на секса.  Повечето дами обаче няма да оценят манията за слагат нов връх (включително благодарение на лекарства), е сигурна фамилният психолог Елена Байда.  

Експертът приказва за това пред NEWS.ru и подсети, че естествената дълготрайност на един сексуален акт е от две до 10 минути. 
 5  5  5  5
„ Повечето дами въобще не се нуждаят от нескончаем секс и постоянно дълготрайният подобен предизвиква у тях болежка “ , изясни психологът. 

Според нея най-важното е да се научите да говорите и да се чувате, с цел да се наслаждавате взаимно на този развой, а не да гледате часовника в опит да поставите собствен личен връх. 
 8 занимателни секс истории, от които ще се изчервиш  8 занимателни секс истории, от които ще се изчервиш  8 занимателни секс истории, от които ще се изчервиш  8 занимателни секс истории, от които ще се изчервиш
Специалистът означи, че дамите постоянно се опасяват да създадат забележка на мъж а, с цел да не го обидят.  Освен това дамите може даже да не осъзнават, че мъжът съзнателно забавя процеса.  Така че е невероятно без откровен разговор да се реализира цялостната естетика в интимните връзки.
 Мъже, не правете това в секса, без да сте попитали  Мъже, не правете това в секса, без да сте попитали  Мъже, не правете това в секса, без да сте попитали  Мъже, не правете това в секса, без да сте попитали
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР