Много любопитно изречение изпусна днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

...
Много любопитно изречение изпусна днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Биполярен ли е Киро? Петков чупел шишета и стъкла на преговорите

Много любопитно изречение изпусна през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинга в ранни зори. То обаче остана на назад във времето поради напрегнатия политически сюжет, който към този момент придобива контури на латиноамериканска сапунка. В разгара на конференцията Борисов разкри, че Кирил Петков е чупел шишета и стъкла на масата по време на договаряния. 

Ето и подтекста, в който водачът на ГЕРБ загатна за тези шокиращи обстоятелства: 

" Ние сме склонни от първия миг, по тази причина избрах най-хубавия преговорен екип. ГЕРБ има един водач. Аз не одобрявам да се срещам с по пет-шест души, да ме награкат и по-късно пет-шест индивида да ми приказват от тв приемниците. Не желая такава среща, тъй като те се държат невъзпитано.

И в случай че вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще желаете ли такава среща? Как да вършим срещи с тях? Мария Габриел правеше срещи. Те се кълняха, че ще я слушат. Разбрах за кашони и питиета, те и централата си продадоха. Използват непознати централи. Ние им даваме и нашата централа на тях ", показа Бойко Борисов. 

Всъщност, това не е първият път, в който Бойко Борисов прави открити подмятания за притеснителни сигнали в държанието на Кирил Петков. На 24-ти август 2022 година на брифинг на управлението на ГЕРБ във връзка окончателното решение на съда, че карцерът му бел противозаконен, той разяснява следното: 

" Това решение е взето на една оргия с " пици с кристали ", доста уиски, бяло вино и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че правят противозаконни дейности ".

Тогава думите на Бойко Борисов звучаха безредно и леко сюрреалистично, само че към днешна дата доста от феновете на политическия екшън у нас си задават въпроса дали всичко това не се действителни сюжети. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР