Много любопитен коментар направи лидерът на Възраждане във Фейсбук.Рядка снимка

...
Много любопитен коментар направи лидерът на Възраждане във Фейсбук.Рядка снимка
Коментари Харесай

Костадинов обяви София за Мордор, а Варна за бисера на Черноморието

Много любопитен коментар направи водачът на " Възраждане " във Facebook.

" Рядка фотография на потъналия в мъгла Мордор и кулата на Саурон в средата:) ", написа Костадин Костадинов и пусна фотография на София, потънала в мъгла, над която наднича строящият се първи български небостъргач над 200 метра " Скай Форт ".

Вероятно Костадинов е намерил нова ниша с цел да вдигне рейтинга си на база на опълчването на провинцията на София.

Известно е, че посочената за антиевропейска и антиНАТО групировка не се радва на особена поддръжка в столицата, каквато има в по-изостаналите обитаеми места в страната. 

Под поста валят мнения:

" Ама че мъгла. Това във Варна ли е? ", пита го една от фенките му.

" Варна е бисера на Черноморието. Няма по какъв начин да е Мордор:) ", отвръща Костадинов.

Следва обаче промяна от различен почитател:

" Не, че нещо..., само че Бургас е " най-хубавият град за живеене " "

*Мордор (от Синдарин „ черна земя “; „ мор “-„ черен, мрак “ и „ дор “-„ земя “) е географска област в измисления свят на Средната земя, разказан в творбите на английския писател Дж. Р. Р. Толкин. Тя е Страната на Сянката, където властва Мрачният държател Саурон.

*Скай Форт (оригинално изписване: Sky Fort) е офис постройка, небостъргач, в българската столица София, която е в градеж. Намира се на булевард „ Цариградско шосе “ в непосредственост до метростанция „ Интер Експо Център - Цариградско шосе “ и ще бъде една от трите здания на комплекса София Кепитъл Сити.

Скай Форт ще бъде първата постройка над 200 м и ще стане най-високата постройка в България и на Балканите (с изключение на Истанбул). Тя ще е с обща разгъната застроена площ от 82 000 м2, ще има 49 надземни и 3 подземни етажа. Предвидени са 855 паркоместа, плюс още 45 за гости. Сградата се възнамерява да бъде приключена през 2023 година

Освен 36-те офисни етажа небостъргачът ще разполага с кафе на партера, 3 механически етажа и един ресторант на две равнища на върха на постройката, където ще има и панорамна площадка за наблюдаване. Между ресторанта на върха и площадката за наблюдаване ще се употребява панорамен асансьор. Сградата ще разполага с общо 19 асансьора, от които 4 ще свързват партера и подземните етажи, 13 високоскоростни ще обслужват офисните етажи. Ще има и един товарен и още един, който да се употребява при аварийно-спасителни действия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР