Много критики се появяват по адрес на Ема Радукану. Това

...
Много критики се появяват по адрес на Ема Радукану. Това
Коментари Харесай

Шампионка от Уимбълдън даде ценен съвет на Радукану

Много рецензии се появяват по адрес на Ема Радукану. Това се случва най-много поради слабото показване на британката, след купата на „ US Open “. Сега обаче, някогашната шампионка от „ Уимбълдън “ Марион Бартоли се изрече в поддръжка на англичанката, само че я посъветва да приказва с някого, който е минал през всичко това.

Според французойката, Мария Шарапова е точният човек, който може да помогне на младата британка с доста скъпи препоръки.

„ Очакванията към Ема са доста огромни и съгласно мен това внася в допълнение напрежение в нея. Тя към момента е толкоз млада и няма опита, с цел да се оправи в такива сложни обстановки. Хората я подлагат на критика, тъй като считат, че всичко би трябвало да се случва незабавно и на момента, а това въобще не е по този начин. Ема се нуждае само от време, с цел да завоюва още трофеи от Шлема, не трябва това да бъде непременно. Бих посъветвала Радукану да поговори с някого, който същински може да я разбере и поддържа. Считам, че най-подходящият човек е Мария Шарапова, тъй като тя също мина през това и мисля, че двете имат доста общо. Едва ли Шарапова ще откаже да помогне на толкоз млада състезателка с обещаващо бъдеще пред себе си. Радукану просто би трябвало да работи и да осъзнае, че не би трябвало да се натоварва с непотребни упования. Резултатите ще дойдат, стига единствено тя да е спокойна и да откри верните хора, които да бъдат до нея “, показа Бартоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР