Много красиви изпълнения и емоции съпроводиха финалите от 15-ото издание

...
Много красиви изпълнения и емоции съпроводиха финалите от 15-ото издание
Коментари Харесай

НА ТУРНИРА НА СТАНДАРТ: Спорт и бизнес с триумф в Лидерите

Много красиви осъществявания и страсти съпроводиха финалите от 15-ото издание на тенис шампионата за известни персони " Лидерите " на " Стандарт ". Перфектните условия предоставени и тази година от домакините от състезателен комплекс " ДЕМА " в Младост 1А също спомогнаха за отличните осъществявания на корта. Купите, предоставени общително от Българска федерация по тенис, и красивите награди от Първа капиталова банка (Fibank), както и виновността от " Бонония естейт ", накараха всички двойки да се раздадат оптимално.

Най-драматично се развиха събитията в групата до 55 година Там посочената авансово за любимец двойка на зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев и Рангел Марков, кмет на Банкя, бе спряна на полуфинала. Директорът на алпийците в БФСки Иван Каневчев и колегата му Генчо Генчев завоюваха с 6:2 и демонстрираха, че не инцидентно са спечелили в шампионата за 2017-а година.

На финала те играха с другите любимци Николай Божков (Бонония Естейт) и Анжел Ангелов, които съкрушиха на полуфинала с 6:2 Николай Гигов/Наско Костов. Битката за купата стартира с 2:0 за Божков/Ангелов. Силната игра най-много на Каневчев и колегата му обаче бързо даде резултат и те завоюваха за втора поредна година трофея с 6:4.

В старшата група до последния мач доближиха спортният тв корифей и нееднократен победител в шампионата Сашо Йовков и неговият сътрудник Георги Илиев-Майкъла, някогашен футболист на ЦСКА и сегашен предприемач. Те се изправиха против Косьо Илиев, началник на пътностроителна компания, и Иво Върбанов, притежател на счетоводна къща. Умората на Йовков, който преди този момент с изключение на полуфинал при мъжете бе играл и мач в смесените двойки оказа решаващо въздействие и те изгубиха с 0:6.

Първи при смесените двойки станаха изпълнителният шеф на " Контракт сити " Георги Тодоров и Елвира Вергиева. В извънредно трагичен конфликт те оцеляха откакто губеха с 2:5 от другите кандидати за купата Ники Божинов (ТК " Дипломат " ) и Жанет Сайтова.

По традиция купите на призьорите връчи персонално издателят на " Стандарт " Славка Бозукова. За най-хубавите имаше и стилни награди от Първа капиталова банка (Fibank). Подкрепа за шампионата оказаха още " Допел херц ", тонизиращите 4move и " София спортна столица на Европа 2018 ". Официалната топка на " Лидерите " 2018 отново бе от Wilson.

След награждаването пристигна ред и на сладкото прелъщение от виенска салон " Романс ". Красивата торта бе разрязана персонално от Славка Бозукова и шефката на Семеен кодекс " ДЕМА " Мариана Ненова, след което подслади и всички участници и посетители.

ПОБЕДИТЕЛИТЕ

Двойки, мъже до 55 г

1. Иван Каневчев - Генчо Генчев
2. Анжел Ангелов - Николай Божков
3. Красимир Велчев - Рангел Марков
3. Николай Гигов - Наско Костов

Двойки, мъже 55 +

1. Косьо Илиев - Иво Върбанов
2. Сашо Йовков - Георги Илиев
3. проф. Генчо Начев - Коста Денчев
3. Георги Тодоров - Светозар Костадинов

Смесени двойки

1. Георги Тодоров - Елвира Вергиева
2. Ники Божинов - Жанет Сайтова
3. Сашо Йовков - Диди Божинова

Тенисът оказва помощ против
сърдечните болести

Мариана Ненова, Семеен кодекс " ДЕМА "

Петнадесетото издание на тенис шампионата „ Лидерите ", проведен от състезателен комплекс „ Дема " и вестник „ Стандарт ", още веднъж потвърди, че надпреварата към този момент се е наложило като марка и пример за организация и великодушие.

В годините Семеен кодекс „ Дема " се прояви като водач в съдаването на първенци и организирането на шампионати от всевъзможен сан. Сега пред нашия екип стои ново предизвикателство – да работим за възстановяване здравето на децата и популацията като цяло. В последните години посредством редица научни проучвания изрично се потвърждава, че тенисът е спорт №1 в профилактирането на сърдечно-съдовите болести и поддържането на здравето. Другият главен фактор за построяването и поддържането на крепко тяло е пълноценното и уравновесено хранене. С нашия опит в образованието по тенис на хора от всички възрасти, смесен с курсовете по здравословно хранене и правенето на прецизно следени лични режими, се надяваме да допринесем за повишението на качеството на живот на нашите клиенти и другари. Лидерите, които през тези дни участваха в шампионата, посредством персоналния си образец ще поддържат нашата задача, а концепцията за щедрост в интерес на детския тенис даде спомагателен смисъл на борбите на корта.

Благодарна съм, че посредством партньорството ни със „ Стандарт " имаме опция да разпространяваме полезностите и опита си измежду от ден на ден хора в страната.

МНЕНИЯ

Играем и поддържаме връзка на равнище

Косьо Илиев, предприемач

Участваме на " Лидерите " още от първото му издание. Лично на мен шампионата доста ми харесва. Условията тук на " Дема " са доста положителни, а и Мариана Ненова се оправя съвършено с организацията. Хората с които играем и поддържаме връзка също са на равнище. Мачовете на корта са доста завързани, а и по-късно в бистрото продължаваме със сладки приказки, които са неизменима част от шампионата.

Правите хората щастливи

Явор Цаков, президент на Търговска колегия " Левски "

Турнирът не можа да доближи равнището на кралската женитба във Англия, само че за сметка на това бе извънредно прочувствен. Освен в чисто спортно механически аспект шампионатът носи и огромно преимущество на всички тези, които вземат участие в него, тъй като дава опция за доста положителни контакти, за въодушевление, самочувствие и всички останало, което прави индивида благополучен.

Юбилейното издание бе неотразимо

арх. Таня Дикова

" Лидерите " 2018 е най-хубавото, което може да направи вестник " Стандарт " и на това занятие. Събирате бизнеса, медиите, приятелите в един необикновен шампионат. Дай Боже всяка година да имаме от ден на ден участници. Тази година 15-ият юбилеен бе обаятелен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР