Много жени смятат, че мъжете са им длъжни. Този подход

...
Много жени смятат, че мъжете са им длъжни. Този подход
Коментари Харесай

7 неща, които умните жени не изискват от партньорите си

Много дами считат, че мъжете са им длъжни. Този метод към връзката може да я съсипе, тъй като ще погубите доверието и взаимното си почитание. Но доста дами осъзнават това прекомерно късно. Вижте какво не би трябвало да вършиме и причинявате на своите обичани мъже.

Умната жена е самостоятелна и не изисква от другите да се грижат за нея

Тук не става въпрос за деца – приказваме единствено за вас. Когато жена стартира да излиза с мъж, от време на време стартира да изисква от него неща като да я храни, облича и забавлява. Въпреки това мъжът не е задължен да се грижи за никого, с изключение на за децата си – същото се отнася и за представителките на нежния пол. Той може да реши да го направи, само че не е задължен.

Тя не изисква от мъжа да се откаже от нещата, които обича

Никога не искайте от мъжа си да се откаже от работата или заниманието си, с цел да прекарва повече време с вас. Интелигентната жена знае, че това ще го направи трагичен, тъй като животът му /като на всеки различен от нас/ се състои от доста дребни неща – задачата му не е единствено да ви обича.

Не го принуждава да зареже приятелите и околните си

Може би не можете да понасяте някой негов другар или родственик. Но това не значи, че той би трябвало да прекъсне контактите си с тях поради вас. Дори да ви наподобява, че някой му въздейства неприятно, това не е ваш избор. Той цени надълбоко другарствата, които е построил в продължение на доста години и връзката му със фамилията му е също толкоз значима, колкото и връзката му с вас.

Не го притиска да споделя ползите й

Ако ненавижда да танцува, само че мечтаете да отидете на салса с него, евентуално той ще откаже, и вие нямате право да настоявате да прави нещо, което би го предиздвикало да се усеща дискомфортно. Представете си по какъв начин бихте се почувствали вие, в случай че той се опита да ви принуди да отидете с него на футболен мач или да извършите нещо друго, което не обичате. Запомнете: това, че не всичките ви ползи се припокриват, не значи, че не се обичате и почитате и, че не сте един за различен.

Не го принуждава да се промени и да се трансформира в изцяло друг човек

Всяка мъдра жена, която знае цената на същинската връзка и любовта, не изисква от колегата си да се промени. Тя знае, че е влюбена в едно неповторимо и неповторимо човешко създание, което ще се промени само в случай че то сметне за належащо. Мъжът би ценил единствено дамата, която го приема подобен какъвто е и, която го въодушевява да стане по-добър човек по непоказен метод.

Не желае от него да пренебрегва останалите дами

Време е да погледнем истината в очите: мъжете не могат да не обръщат внимание на другите красиви дами. Това опонира на природата им. И тук не става въпрос за флирт. Женският взор също бива притеглен от други привлекателни мъже и няма по какъв начин това да бъде избегнато. Приемете този факт умерено – в случай че ви обича и цени същински, в никакъв случай няма да ви нарани и да ви изневери.

Тя му има доверие

Мъдрата жена не изисква доказателства за любовта и привързаността на своя мъж, нито доказателства, че не я мами. Когато връзката сред нея и избраника й е построена върху доверие, дамата в никакъв случай няма да изиска да ревизира известията му, нито паролата за мейла му. Всеки зрял човек би възприел сходни дейности като персонална засегнатост и би бил в правото си.

За да сте сигурни, че мирът и хармонията доминират във връзката ви, постоянно се опитвайте да намерите компромисно решение на проблемите и запомнете, че и двете страни от време на време би трябвало да отстъпват. Уважение, топлота, съчувствие и самообладание – това са наложителните и нужни детайли на всяка зряла връзка.

Източник: brightside.me / Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР