Много жени си представят човека до себе си като класическия

...
Много жени си представят човека до себе си като класическия
Коментари Харесай

6 причини защо жените вече предпочитат по-скромни мъже

Много дами си показват индивида до себе си като класическия “алфа ” мъжага. Вярвате или не, “бета ” мъжете не са по-лоши, даже в доста случаи са по-добри. Ето за какво актуалните дами все по-често намират любовта в лицето на тези тихи и спокойни господа, до момента в който алфите са оставени на аварийна пейка в неразбиране.
1. Те ​​са скромни
Бета мъжете не са плашещи, за разлика от преобладаващите, прекомерно амбициозни и напористи алфи. С тях можете да разговаряте умерено заради склонността им да заобикалят спорове. Можете да бъдете сигурни, че постоянно ще имате думата и ще бъдете чути.
2. Помагат в домакинската работа
Надали в миналото ще видите бета мъж, който да се мръщи при миене на съдове или стартиране на прахосмукачка. Няма да го чуете да споделя неща от сорта на „ Това е женска работа “ Колко хубаво и отрезвяващо!
3. Не се пробват да ви управляват
За разлика от алфа мъжете, бета не се стремят да бъдат преобладаващите в една връзка. Равенството е основно, когато става въпрос за живот с подобен господин. Макар концепцията за алфа да е възбуждаща на чисто примитивно равнище, имайте поради, че те са извънредно егоистични.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР