Много жени са минали през живота и (разбира се) през

...
Много жени са минали през живота и (разбира се) през
Коментари Харесай

Поли срина Джизъса, обърна се към новата му с много тежки думи

Много дами са минали през живота и (разбира се) през леглото на Благой Георгиев, само че до момента никоя не му беше разказвала играта по този метод.

С последния си брак Джизъса очевидно си мислеше, че е хванал дребната и послушна женичка в лицето на Полина Спасова, само че тъкмо тя му описа играта.

И освен с развода, който тя му изиска, само че и с обстоятелството, че разкри истината за него обществено. Не, че някой не я знае, само че велинградчанката й изрече на глас като насочи посланието или по-точно предизвестието си към новата обич на футболиста - Ивана Главчева.

Както разбрахме, Георгиев се изясни обществено на щерката на Ванко 1 в ефир и заявява, че я обича. Тя още не бе отвърнала на възприятията му, не го е направила и до през днешния ден. А след думите на Полина, надали и ще го стори, написа kliuki.bg.

" Внимавай доста и опичай си акъла, тъй като този мъж е влюбен непрекъснато. И ще бъде влюбен тройно повече пъти, в сравнение с до момента. Знам го, тъй като съм го живяла това. Той е толкоз подправен, толкоз неоткровен и неестествен, че в този момент ми се повръща. Преди се заблудих, признавам, само че бързо влязох в час - поради него, той ме вкара там. Имай си го мислено и в случай че ще се радваш, побързай, че идната към този момент чака ", изстреля Полина.

Предполагаме, че Благой Георгиев е останал в ступор от реакцията й и е гневен, още повече, че сега прави всичко допустимо да се подмазва и да засипва Ивана с цветя и дарове.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР