Много жени не си дават сметка, че във връзката им

...
Много жени не си дават сметка, че във връзката им
Коментари Харесай

5 знака че партньорът ви манипулира

Много дами не си дават сметка, че във връзката им има нещо неправилно. Ако сътрудникът ви ви кара да се чувствате като че ли сте луди, като че ли нещо не ви е наред или че не вършиме нищо както би трябвало, то той е манипулатор, който непрестанно направлява съзнанието ви, както си изиска.

Емоционалната корист го кара да се усеща важен като същински мъж, който управлява връзката. Тази заблуда се трансформира в главен движещ фактор на връзките, които в последна сметка са нещо напълно друго от обич и партньорство.

Кои са знаците, че сътрудникът ви ви манипулира?

Често се чувствате комплицирани

Ако възприятието, че сте луди не ви напуща съвсем от самото начало, значи нещо не е наред, само че не с вас. Манипулиращият сътрудник употребява всяка обстановка, с цел да ви уязви и с цел да ви обърка.

Непрекъснато се съмнявате в себе си

Жертвите на прочувствена операция губят увереността в себе си. Започват да не си имат вяра, да се съмняват в качествата си, в мнението си, в правотата си. Манипулаторът ви съди непрестанно, поправя ви съгласно своите визии, подлага на критика изборите, които вършиме и в никакъв случай не се съгласява с мнението ви.

Чудите се дали сте прекомерно чувствителни

Най-любимата тактичност на манипулатора е да кара колегата си непрекъснато да се усеща прекомерно прочувствен, когато се опита да изрази неодобрение. Така манипулираният в действителност стартира да се чуди дали нещо не му е наред и не преиграва. Манипулаторът ви втълпява, че драматизирате ненужно за всичко и това, за което се оплаквате в действителност няма кой знае какво значение.

Постоянно сте несигурни

Постепенно стартирате да не можете да взимате решения сами. Трябва непрестанно да се допитвате до колегата си, с цел да избегнете рецензиите по-късно.

Непрекъснато се извинявате

Толкова сте привикнали за всичко да сте сбъркали, че и за всичко се извинявате. А манипулаторът в никакъв случай не ви дава отговор с „ няма проблем, нищо не е станало “ или „ няма защо да се извиняваш “, а продължава да ви убеждава с какво сте сбъркали. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР